ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Κατηγορίες σε βάρος του συντρόφου της κόρης του και πατέρα των παιδιών της εξαπέλυσε στη δίκη για το έγκλημα στο Κορωπί, που
συνεχίζεται σήμερα (13.07.2017), ο πατέρας της 27χρονης κατηγορουμένης Νικολέτας Παπαϊωάννου. «Όλα ξεκίνησαν από τον Γιάννη. Και οι δύο κοπέλες ήταν θύματα του. Τις είχε και τις δύο για να παίζει. Μπλεκόντουσαν και χτυπιόντουσαν. Έμειναν τέσσερα παιδιά χωρίς οικογένεια. Διέλυσε δυο σπίτια. Στη κόρη μου είχε πεί ότι ήταν χωρισμένος» τόνισε πατέρας της κατηγορούμενης, η οποία κάθεται στο εδώλιο για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του συντρόφου της, πέρσι τον Αύγουστο.

Ο πατέρας της κατηγορουμένης, Δ. Παπαϊωάννου επισήμανε μεταξύ άλλων: «Έπρεπε να τον είχα διώξει. Έλεγα στη κόρη μου ότι "σας κοροϊδεύει και τις δύο". Και ο πατέρας της Θεοδώρας όμως μου είχε πει: "Αυτός κατέστρεψε εμάς, θα καταστρέψει κι εσάς"».

Όπως κατέθεσε, είχε δεχθεί επίθεση από τον 41χρονο, ο οποίος μια ημέρα μετά τη δολοφονία της γυναίκας του, πήγε στο σπίτι του στο Κορωπί και τον πυροβόλησε. «Ήθελε να κάνει τον καλό στην άλλη οικογένειά του. Ήρθε και με πυροβόλησε στο σπίτι μου, εκεί που ήταν τα δυο παιδιά του» είπε ο Δ. Παπαϊωάννου για την επίθεση που δέχθηκε από τον 41χρονο.

Υποστήριξε ότι το θύμα απειλούσε την κόρη του και όχι το αντίστροφο: «Η κόρη μου ήταν ήρεμη και αγαπητή, δεν έχει βιαιότητα. Σίγουρα είχε βγει εκτός αυτού. Είχε βγει η Θεοδώρα και την είχε απειλήσει για τη ζωή του παιδιού της. Της είχε πει ότι "θα σκοτώσω το μπάσταρδό σου..."» είπε και πρόσθεσε: «Εγώ παρέδωσα την κόρη μου στην αστυνομία. Είχε πάρει το αυτοκίνητο (σ.σ. μετά το έγκλημα) και περιφερόταν μαζί με το παιδί της. Τους πήρα και πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα. Ήταν στεναχωρημένη και φοβισμένη, έτρεμε. Μου είπε ότι δεν είχε χτυπήσει τη Θεοδώρα θανάσιμα... Τη ρώτησα, "την σκότωσες"; "Όχι", μου είπε, "ήταν όρθια" και της είπα "πάμε να την δούμε στο Κέντρο Υγείας"».

Όσο για το μαχαίρι που είχε πάνω της η κατηγορουμένη, ο πατέρας της είπε ότι το είχε αγοράσει λίγο πριν από το έγκλημα για το σπίτι επειδή δεν είχαν μαχαίρια, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι η δολοφονία της 35χρονης από την κόρη του δεν ήταν προσχεδιασμένη. «Πήρε το μαχαίρι και πήγε να υπερασπιστεί το παιδί. Μου είπε ότι την τρύπησε λίγο στην πλάτη για να τη φοβίσει, να αφήσει το παιδί και να φύγουν και ότι δεν έβαλε το μαχαίρι μέσα», επανέλαβε.

Ο πατέρας της κατηγορουμένης ανέφερε ακόμη ότι παντού άκουγε άσχημα λόγια για τον ερωτικό σύντροφο της κόρης του. «Δεν έχω καμία σχέση με το Γιάννη και δεν θέλω να έχω. Και κανείς να μην έχει σχέση με τέτοιους ανθρώπους. Δυο κοπελάρες και να σφάζονται για το Γιάννη είναι δυνατόν; Να τις ξεγελάει και τις δυο; Και να ξεγελάει και εμάς τους υπολοίπους, δυο οικογένειες; Τι πατέρα να δουν αυτά τα παιδιά αύριο; Τα εγγόνια μου και τα δικά του;», είπε ο μάρτυρας.

Από την πλευρά της, μάρτυρας, φίλη του θύματος, κατέθεσε πως η 35χρονη του είχε πει ότι την παρακολουθούσε η κατηγορουμένη. Η μάρτυρας ανέφερε ακόμη, μιλώντας για το θύμα: «Είχα δει ότι δεχόταν συνεχείς κλήσεις και ότι έκλεινε το τηλέφωνό της, εγώ τότε νόμιζα ότι την έπαιρναν οι τράπεζες. Μετά μου είπε ότι την έπαιρνε τηλέφωνα η κατηγορουμένη και ότι την παρακολουθούσε έξω από το σπίτι της. Μου είπε ότι η Παπαϊωάννου την είχε χτυπήσει στο συνεργείο του άνδρα της».

Ακόμη, στην κατάθεσή της η φίλη του θύματος, είπε: «Όταν πήγαινα στο σπίτι της, μου ζητούσε να καθίσω μέχρι αργά, μου έλεγε "φοβάμαι". Πήγαινε πολύ νωρίς στο σχολείο για να πάρει τα παιδιά και την είχα ρωτήσει το γιατί και μου έλεγε συνεχώς "φοβάμαι"».

Τα ανώνυμα τηλεφωνήματα επιβεβαίωσε και ο γαμπρός του θύματος, ο όποιος επισήμανε πως: «Από το 2014 άρχισαν τα ανώνυμα τηλεφωνήματα στο σπίτι. Η κουνιάδα μου έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε για τη σχέση του άνδρα της με την Παπαϊωάννου και την εγκυμοσύνη της. Δεν είχε αντιληφθεί κάτι. Καβγάδισαν και τον ρώτησε αλλά εκείνος της είπε ότι ήταν μια σύντομη περιστασιακή σχέση και ότι τον εκβιάζει η οικογένεια της κατηγορουμένης... Στη συνέχεια τα τηλεφωνήματα μετατράπηκαν σε απειλές, του τύπου "θα σας κάψω", "θα σας σκοτώσω"... Η κουνιάδα μου τους είχε πιάσει επ αυτοφώρω στο σπίτι της Παπαϊωάννου να γλεντάνε αλλά επιτέθηκε μόνο στο σύζυγό της. Μετά έβαλε μπροστά το διαζύγιο. Η κουνιάδα μου, φοβόταν και για τη ζωή της και για τη ζωή των παιδιών. Δεχόταν τηλεφωνήματα και απειλές συνεχώς. Ήταν καθημερινά με το φόβο».


Πηγή: http://ift.tt/2tiCOj7
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top