ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η διαφαινόμενη πρόκριση επί της Παρτιζάν φέρνει σούπερ παίκτες στο λιμάνι! Ποιους έχει ζητήσει ο Κοσoβάρος, ποιοι είναι στη λίστα;



O Ολυμπιακός κατάφερε να περάσει με μεγάλη νίκη από το Βελιγράδι απέναντι στην Παρτιζάν, πραγματοποιώντας πειστική εμφάνιση και έχοντας πολλούς πρωταγωνιστές, κάτι που πιστώνεται στον Μπέσνικ Χάσι.

Όπως αναλύσαμε και σε χθεσινό άρθρο μετά το παιχνίδι, ο Κοσοβάρος τεχνικός κατάφερε να διαχειριστεί σωστά το ματς και να δικαιωθεί πανηγυρικά για όλες τις επιλογές του στην 11άδα, ακόμα και γι' αυτές που προκάλεσαν αρχικά εντύπωση, όπως αυτή του Μοχάμεντ Μπεν στο αρχικό σχήμα, ο οποίος έκανε... μαγική εμφάνιση και πέτυχε δύο υπέροχα γκολ.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών δε δίστασε να κατεβάσει την 11άδα της αρεσκείας του, κάτι που, για παράδειγμα, δεν είχε κάνει πέρυσι σε ανάλογη περίπτωση ο Βίκτορ Σάτσεθ, ο οποίος προσπάθησε να... χωρέσει στο αρχικό σχήμα όσους "έπρεπε" και όχι αυτούς που πραγματικά ήθελε.

Απεναντίας, ο Μπέσνικ Χάσι τόλμησε να βάλει στο αρχικό σχήμα τον Μανώλη Σιώπη, για τον οποίο πολλοί θεωρούσαν ότι θα έφευγε δανεικός στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, να αλλάξει θέση στον επίσης... φευγάτο Ρομαό, αλλά και να αφήσει στον πάγκο τον πιο... λαμπερό (από τον Μοχάμεντ Μπεν) Εμάνουελ Εμενίκε, ή ακόμα και τον "δικό του" Γιάγκος Βούκοβιτς. Κάτι που βεβαίως συμβαίνει από τη μία γιατί ο Κοσοβάρος δε λειτουργεί με βάση ονόματα και "επιταγές" και από την άλλη επειδή απολαμβάνει τη στήριξη της διοίκησης.

Οι τρεις στόπερ, ο Ιντέγιε και ο Φιγκέιρας

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, ο Ολυμπιακός οδεύει προς τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μιας και οι αντίπαλοι που έχει μπροστά του, με εξαίρεση ενδεχομένως τη Λέγκια, δεν τον μπορούν να τον... φοβίσουν, ειδικά αν δείξει την ίδια αγωνιστικότητα που παρουσίασε στο Βελιγράδι. Και στο Λιμάνι ήδη σκέφτονται τις επόμενες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, με το πλάνο να προβλέπει δεδομένα την απόκτηση ενός στόπερ κι ενός σέντερ φορ περιοχής.

Όσον αφορά τον κεντρικό αμυντικό, υπάρχουν τρεις περιπτώσεις που έχουν "κλειδώσει". Ο ένας είναι ο Μίλος Κοσάνοβιτς, ο οποίος αναμένεται να πιάσει Λιμάνι, αν και εφόσον παραμείνει ο Παναγιώτης Ρέτσος, για τον οποίο σας έχουμε αποκαλύψει ότι οι Πειραιώτες αναμένουν μεγάλη πρόταση μέσα στον Αύγουστο. Η δεύτερη περίπτωση λέγεται ότι είναι από την Ιταλία, ενώ η τρίτη από την Τουρκία, όπου αποκτήθηκε και ο Γιάγκος Βούκοβιτς, ενώ δε φαίνεται πως υπάρχει στη λίστα ο Κάρλος Σαμπράνο, ο οποίος τελευταία επανήλθε στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ.

Σχετικά με τον επιθετικό που θέλει ο Μπέσνικ Χάσι, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν στόχοι από την Αγγλία, ενώ "παίζει" πάντα ενδεχόμενο επιστροφής του Μπράουν Ιντέγιε, ο οποίος φέρεται να έχει ρίξει ήδη "γέφυρες" προς τον Ολυμπιακό, μιας και παρουσιάζεται να θέλει να γυρίσει στο Λιμάνι μετά το πέρασμά από τη μακρινή Κίνα.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι ο εκ ων κορυφαίων χθες ο Ντιόγκο Φιγκέιρας δείχνει να "γύρισε το χαρτί", καθώς μετά την εκπληκτική του εμφάνιση μπορεί να παραμείνει στο ρόστερ, αν και μέχρι τον τραυματισμό του βασικού Ομάρ Ελαμπντελαουί υπήρχε η άποψη ότι θα αποχωρούσε από τον Πειραιά.

Πηγή: sportdog.gr


Πηγή: http://ift.tt/2uARo7M
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top