ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Μία χήρα που βρήκε τον άντρα της νεκρό στον καναπέ που τον είχε στείλει γιατί άργησε λόγω της δουλειάς του, έχει βρει την αγάπη μόλις δύο
μήνες μετά – με τον αδερφό του. Η μητέρα τριών παιδιών, Ashley Murrell, 33, είχε μαλώσει με τον άντρα της, Mikey, 36, όταν γύρισε αργά σπίτι μετά από 16 ώρες βάρδια.

Του είπε να πάει να κοιμηθεί στον καναπέ στις 16 Μαΐου, αλλά όταν η αισθητικός ξύπνησε το άλλο πρωί, κατάλαβε πως ο άντρας της είχε πεθάνει. Αργότερα έμαθε πως δούλευε περισσότερες ώρες για να βρει χρήματα για να την πάει ταξίδι στην Πράγα για την επέτειό τους στις 3 Ιουλίου.

Τώρα όμως φαίνεται πως έχει συνάψει σχέση με τον αδερφό του, Chris, αφού την υποστήριξε στην θλίψη της.

Ashley Murrell had a heated argument with her husband Mikey and banished him to the sofa - she woke up to find him dead on the sofaIt has emerged that she is now in a relationship with his brother, Chris (together, surrounded by a heart), after he supported her through her grief

Ένας φίλος τους είπε: “Ο Chris και η Ashley έχουν περάσει πολλά αλλά έχουν στηρίξει ο ένας τον άλλον. Είναι παράξενο πως από κάτι τόσο τραγικό βγαίνει κάτι καλό. Είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί.”

Η Mrs Murrell είπε πως ο ιατροδικαστής συμπέρανε πως ο Mikey είχε πνιγεί στον ύπνο του αλλά δεν ήταν ξεκάθαρο το γιατί.

Mikey, pictured with his twins Mikey Junior and Lisa, was discovered dead by his devastated wife Ashley 

Μίλησε για τον άντρα της: “Ο Mikey μας φρόντιζε πάρα πολύ. Εάν έβλεπε κάποιον να μην έχει όρεξη πήγαινε κατευθείαν να του φτιάξει την διάθεση. Είχα βαρεθεί όμως το ότι δούλευε τόσο πολύ. Ήταν συνεχώς κουρασμένος και όταν γυρνούσε σπίτι δεν είχε κουράγιο για τίποτα. Δεν άντεχα άλλο.”

After his death, Ashley learned her husband had been working extra hours to save up to take her to Prague for their anniversary on July 3

“Όταν έμαθα πως μάζευε χρήματα για την επέτειό μας ένιωσα πολύ άσχημα. Ο χαμός του άλλαξε όλη μου τη ζωή. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να πηγαίνεις για ύπνο θυμωμένος και να μην περνάς όσες περισσότερες στιγμές μπορείς με την οικογένειά σου.”

Losing her husband has made Mrs Murrell realise life's too short not to cherish every moment with your loved ones and is urging couples not to go to sleep after an argument

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2007 και παντρεύτηκαν το 2010. Μετά τον γάμο τους, υιοθέτησαν την κόρη της Ashley, Morgan, και το ζευγάρι απέκτησε τα δίδυμα, Mikey Junior και Lisa το 2013. Είπε πως ο πατέρας δούλευε πάρα πολύ για να εξασφαλίσει την ευτυχία των παιδιών του.

Father-of-three Mr Murrell was discovered dead the morning after a long shift 

Αφού όμως χτύπησε την μέση του λόγω του βάρους που σήκωνε και ανακάλυψε πως είχε νωτιαία αρθρίτιδα το 2014, η αφοσίωση στην δουλειά του άρχισε να έχει πολύ μεγάλο τίμημα.

The couple met in 2007 and tied the knot on July 3, 2010 (pictured on their wedding day)

“Ήξερα ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Κουραζόταν πολύ. Ποτέ όμως δεν μπορείς να το περιμένεις. Το να εξηγήσουμε στα παιδιά τι συνέβη ήταν από τα πιο δύσκολα κομμάτια. Στην αρχή δεν τους είπα τίποτα. Μετά όμως άρχισαν να ρωτάνε γιατί ο μπαμπάς δεν έρχεται σπίτι. Τώρα, ο μικρός μου γιος με ρωτάει συνέχεια αν μπορούμε να επισκεφτούμε τον μπαμπά στους ουρανούς – είναι πολύ δύσκολο.”

Mrs Murrell, 33, pictured with Morgan, 14, and Lisa, four, said she was struggling to explan the devastating news to her children 

“Είναι δύσκολα χωρίς εκείνον. Ήδη πέρασα την πρώτη επέτειο μόνη μου. Ξέρω ότι πάντα θα τον αγαπάω. Ήταν απίστευτος για να τον περιγράψεις με λέξεις.”


Πηγή: http://ift.tt/2tO3DiP
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top