ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Πώς ένα ρεπορτάζ για μεταγραφή στον Πειραιά μπορεί να συνδεθεί με μία «τρελή» πώληση και τις φετινές δαπανηρές κινήσεις του προέδρου;



Όπως έγραψε σήμερα η εφημερίδα "Γαύρος", ο Ολυμπιακός παράλληλα με τη μεταγραφή του Γιάγκος Βούκοβιτς, προχωράει και στην απόκτηση του Μίλος Κοσάνοβιτς, προκειμένου να κάνει διπλό μεταγραφικό "χτύπημα" για το κέντρο της άμυνας.

Το συγκεκριμένο σενάριο, πάντως, μάλλον δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες καθώς, όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, ο άσος της Σταντάρ Λιέγης αποτελεί εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το deal με την Κόνιασπορ για τον Βούκοβιτς. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν προκύπτει από πουθενά, αντιθέτως όλα δείχνουν ότι απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σέρβου στόπερ από την τουρκική ομάδα.

Πάντως, θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί η συμφωνία για τον Μίλος Κοσάνοβιτς, καθώς οι Πειραιώτες φέρονται να τα έχουν βρει σε όλα με τον παίκτη και τους Βέλγους, αν και εφόσον αποχωρούσε από το Λιμάνι κάποιος από τους υπάρχοντες σέντερ μπακ. Και δεν αναφερόμαστε, βεβαίως, στον Ντα Κόστα, που έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζεται από τον Μπέσνικ Χάσι, ούτε στον Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος ψάχνει για ομάδα εδώ και καιρό.

Η "χρυσή" πρόταση για τον Ρέτσο

Στον Ολυμπιακό περιμένουν να προκύψει μία "χρυσή" πρόταση για τον νεαρό Παναγιώτη Ρέτσο, που βρίσκεται δεδομένα στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Οι Πειραιώτες μπορεί να ζητούν ένα πολύ μεγάλο ποσό για τον Έλληνα άσο, το οποίο μπορεί να ξεπερνά ακόμα και τα 12 εκατ. ευρώ, παρόλα αυτά υπάρχει η πεποίθηση ότι οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι προτίθενται να φτάσουν αυτό το ποσό -και να το ξεπεράσουν- για να ικανοποιήσουν τους Πρωταθλητές.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, υπάρχουν δύο ομάδες από την Αγγλία κι άλλες δύο από τη Γερμανία, που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στον Ολυμπιακό τα χρήματα που ζητάει προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Γι' αυτό το ενδεχόμενο, λοιπόν, οι Πειραιώτες οφείλουν να είναι έτοιμοι και να έχουν "στάντ μπάι" τον αντικαταστάτη του Έλληνα άσου. Και η περίπτωση που Μίλος Κοσάνοβιτς θα μπορούσε να είναι μια τέτοια εναλλακτική λύση, αν, φυσικά, ο παίκτης μείνει ...διαθέσιμος για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα (η "άκρη", πάντως, με τη Σταντάρ Λιέγης έχει βρεθεί και λόγω του Κωνσταντίνου Λαϊφη).

Παράλληλα, το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός φέτος έχει κάνει μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, ενδεχομένως να οφείλεται και στο σενάριο πώλησης του Ρέτσου. Στην πεποίθηση, δηλαδή, που υπάρχει ότι ο νεαρός άσος μπορεί να φέρει τη μεγάλη πρόταση από το εξωτερικό.

Οι μεγάλες μεταγραφές του Μαρινάκη

Αν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε προαναγγείλει, βεβαίως, ότι το φετινό καλοκαίρι θα πραγματοποιηθούν αρκετές δυναμικές κινήσεις για να γίνει η ομάδα πολύ καλύτερη από πέρυσι. Το αφεντικό του συλλόγου έχει δαπανήσει πολλά εκατομμύρια για την ενίσχυση του ρόστερ, παρά το γεγονός ότι εξακολουθεί -κόντρα στις φήμες- να "τρέχει" μόνος τον Ολυμπιακό, έχοντας παράλληλα να διαχειριστεί και τη νέα του μεγάλη επένδυση στο ποδόσφαιρο που ακούει στο όνομα Νότιγχαμ Φόρεστ.

"Ο Ολυμπιακός είναι πάνω απ' όλα", είχε πει ο Βαγγέλης Μαρινάκης κι αυτό το επιβεβαιώνει βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη για τις φετινές μεταγραφές, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι κινήσεις που προβλέπει ο μεταγραφικός σχεδιασμός.


Πηγή: http://ift.tt/2uf5deR
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top