ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ηλιοφάνεια, καλές καιρικές συνθήκες και άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε το Σάββατο 29 Ιουλίου
, με κάποιες μόνο τοπικές νεφώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της Θράκης κατά τις θερμές ώρες της ημέρας.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 και τοπικά 36 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από 15 έως 34 στη βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 33 στη δυτική Ελλάδα, από 18 έως 30 στο βόρειο Αιγαίο και από 17 έως 32 και τοπικά 33 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα βόρεια και θα φθάσουν τα 4 με 5 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα είναι κυρίως μεταβλητών διευθύνσεων 3 με 4 και τοπικά στα νότια τμήματα 5 μποφόρ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται  από 22 έως 34 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως και  4 μποφόρ.
ΑΤΤΙΚΗ
Γενικά αίθριο καιρό περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική, με τον υδράργυρο σε άνοδο να φτάνει τοπικά τους 34 με 35 βαθμούς. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς μεταβλητών διευθύνσεων 2 με 3 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τμήματα 4 μποφόρ μποφόρ.
ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ
Τις επόμενες ημέρες περιμένουνε περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας, κυρίως στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, ενώ από τη Δευτέρα η ένταση των βοριάδων στο Αιγαίο σταδιακά θα αυξηθεί φτάνοντας τοπικά τα 7 με 8 μποφόρ.
http://www.weather.gr/ 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top