ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο Τζαμέλ ΜακΛιν που αγωνιζόταν στο Μιλάνο είναι ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Κεμ Μπιρτς στον Ολυμπιακό! Υπογράφει άμεσα το συμβόλαιό του.


29χρονος ψηλός ήταν ο εκλεκτός του Γιάννη Σφαιρόπουλου ώστε να αντικαταστήσει τον Κεμ Μπιρτς, ο οποίος έκανε χρήση του opt-out και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους Ορλάντο Μάτζικ.

Ο Ολυμπιακός αντέδρασε άμεσα στην αποχώρηση του Μπιρτς και σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA έφτασε σε συμφωνία με τον ΜακΛίν, για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν την option για την δεύτερη σεζόν. 

Ο Αμερικανός σέντερ θα αμείβεται με 600.000 ετησίως και αν ο Ολυμπιακός ενεργοποιήσει την option και για το δεύτερο έτος, ο ΜακΛίν θα αμειφθεί με 1,2 εκατομμύρια δολάρια.

Μάλιστα, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη (13/7) θα γίνει και η ανταλλαγή των συμβολαιών, που θα ενεργοποιήσουν επίσημα το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι Πειραιώτες κλείνουν έτσι ένα πολύ σημαντικό κενό στο ρόστερ τους, με έναν παίκτη που έχει εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο της Euroleague αλλά και αρκετά παρεμφερή αγωνιστικά στοιχεία με τον Μπιρτς. 

Την περσινή σεζόν, ο ΜακΛίν αγωνίστηκε στην Αρμάνι Μιλάνο έχοντας 8,7 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ ανά παιχνίδι στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.


Πηγή: http://ift.tt/2u8e69S
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top