ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Σύμφωνα με το newsbomb.gr, συγκλονισμένη από την υπόθεση είναι και η ιατροδικαστής που εξέτασε το μόλις επτά μηνών βρέφος - Στον ανακριτή απολογούνται σήμερα Πέμπτη (27/07) οι γονείς του


«Η εικόνα του βρέφους είναι ανατριχιαστική», δηλώνει σοκαρισμένη η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τζιόλα, που εξέτασε το βρέφος, περιγράφοντας την κατάσταση στην οποία βρήκε το κοριτσάκι.

Μιλώντας στην εφημερίδα "Espresso", η έμπειρη ιατροδικαστής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχει τρία κατάγματα στα ποδαράκια του, εκχυμώσεις παλιές και νέες σε όλο το σώμα και δύο εγκαύματα στο πρόσωπο κι στο ένα πόδι. Επίσης, ενώ γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου, μοιάζει για μόλις τριών μηνών. Είναι ένα μωρό με κακή θρέψη, δηλαδή φαίνεται πολύ μικρότερο από την ηλικία του, με πολύ μικρή επιφάνεια σώματος και στο μικρό αυτό σωματάκι και πρόσωπο υπάρχουν κακώσεις παντού. Μιλάμε για ένα μικρό, αθώο πλασματάκι, που η εικόνα του σοκάρει», συμπληρώνει η κ. Τζιόλα.

Η ιατροδικαστής, κλήθηκε να σχολιάσει και τους ισχυρισμούς των γονιών του μωρού, ότι δηλαδή τα τραύματά του προκλήθηκαν από το δίχρονο αδερφάκι του. Πρόκειται για ένα για ένα βαρύ περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, αφού τα σημάδια από την κακοποίηση μαρτυρούν την αγριότητα με την οποία βασανίστηκε, αναφέρει.

«Βασανιστήρια που δεν θα μπορούσε να κάνει ένα δίχρονο παιδί, όπως οι γονείς του βρέφους υποστηρίζουν. Ένα παιδάκι 2 ετών δεν μπορεί να γίνει ο βασανιστής ενός βρέφους κι εξάλλου οι γονείς είναι εκεί για να αποτρέψουν το κακό. Όμως, με τόσες πολλές κακώσεις που έχει το μωρό δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι ένα παιδάκι τις προκαλεί. Ευτυχώς που το μωράκι είναι ζωντανό», τόνισε η κ. Τζιόλα.


Πηγή: http://ift.tt/2tG31sQ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top