ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Μια οικογένεια από το New Mexico τιμώρησε τον 16χρονο γιο της, αναγκάζοντας τον να ζήσει σε μια σκηνή στην αυλή, κάνοντας τους γείτονες να καλέσουν την αστυνομία.


Ο Jacob και η Angela Boggus είπαν ότι δεν είχαν άλλη επιλογή, όταν αποφάσισαν να τιμωρήσουν τον γιο τους με αυτόν τον τρόπο.

«Δεν κάναμε τίποτα κακό», είπε η Angela. «Απλά προσπαθούμε να δώσουμε ένα μάθημα στο παιδί μας.» «Αν δεν το μάθει αυτό τώρα, θα είναι πρόβλημα για όλο τον κόσμο, όχι μόνο για εμάς, σε κάνα 2 χρόνια», πρόσθεσε ο Jacob.

Σύμφωνα με το ζευγάρι, ο γιος τους τους έκλεβε επανειλημμένα χρήματα και προσπάθησαν αρκετές φορές να τον σταματήσουν.


«Μήπως να τον αφήναμε ελεύθερο και μετά να ερχόταν στην αυλή σας και να έκλεβε;», είπαν οι Boggus. Οι γονείς δίνουν φαγητό στο παιδί τους όσο είναι στην σκηνή και τον αφήνουν να χρησιμοποιεί το μπάνιο του σπιτιού. Του επιτρέπουν επίσης να μπαίνει κάθε βράδυ στις 9 για να κοιμηθεί.


«Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε», είπε η Angela. Κάποιοι γείτονες το θεώρησαν πολύ σκληρό και υπερβολικό. «Είναι απαίσιο να κάνεις κάτι τέτοιο σε έναν άνθρωπο», είπε ένας γείτονας.


Η αστυνομία, ωστόσο, είπε ότι δεν βλέπει κάτι κακό στην τιμωρία των γονιών. «Δεν τον έχουν εξορίσει κιόλας», είπε ο Gary Hall, επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος της Valencia County. Το γραφείο του σερίφη δεν έχει λάβει μέτρα κατά των γονιών.

Παρά τα μικτά συναισθήματα των γειτόνων, πολλοί αναγνώστες επικρότησαν τους γονείς που έκαναν αυτό που έπρεπε για να βοηθήσουν τον γιο τους. «Τουλάχιστον ανέλαβαν την ευθύνη να μάθουν στον γιο τους το καλό και το κακό», είπε κάποιος.

«Αυτοί οι γείτονες πρέπει να κοιτάνε την δουλειά τους… Και να φροντίζουν τα δικά τους παιδιά.» «Συμφωνώ με τους γονείς», είπε κάποιος άλλος. «Μερικές φορές πρέπει να είσαι πρώτα γονιός και μετά φίλος. Μην ανησυχείτε για τους γείτονες… θα ήταν οι πρώτοι που θα καλούσαν την αστυνομία αν ο γιος τους έκανε κάτι στους ίδιους ή την ιδιοκτησία τους. Επίσης, συμφωνώ ότι πρέπει να μάθεις σε ένα παιδί πώς να συμπεριφέρεται στον κόσμο.»


Πηγή: http://ift.tt/2t1FK8F
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top