ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
«Γυμνοί» οδηγούνται οι πυροσβέστες της Δυτικής Ελλάδας στη μάχη με τις φλόγες σε μία...
ακόμα αντιπυρική περίοδο που είναι σε πλήρη εξέλιξη και από την οποία ήδη η ευρύτερη περιοχή θρηνεί ένα νεκρό, τον ηρωικό πυροσβέστη Αριστείδη Μουζακίτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του επιχειρώντας σε φωτιά στο Ζευγολατιό.

Στον απόηχο του θλιβερού γεγονότος το patrastimes.gr αποκαλύπτει, ότι οι πυροσβέστες της Δυτικής Ελλάδας καλούνται και φέτος να επιχειρήσουν έχοντας μέσα στα τελευταία 10 χρόνια λάβει προς αντικατάσταση μία υλικού μία μόνο στολή, η οποία μάλιστα τους παραδόθηκε μόλις πριν από τέσσερις μήνες.

Η κατάσταση είναι τραγική σε ότι αφορά και την αντικατάσταση των υλικών με τα οποία επιχειρούν, καθώς επίσης μέσα στα τελευταία δέκα χρόνια προς αντικατάσταση τους έχει δοθεί μόλις ένα ζευγάρι από άρβυλα  ενώ σε πολλούς δεν έχει δοθεί ούτε καν αυτό,  καθώς δεν υπάρχουν νούμερα!!!

Από τα πιο πάνω γίνεται αντιληπτό ότι από το 2008 μέχρι και σήμερα ουσιαστικά οι επιχειρήσεις πυρόσβεσης σε ότι αφορά την υλικοτεχνική υποδομή γίνονται χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες των πυροσβεστών .

Οι περισσότεροι από αυτούς με δικά τους χρήματα αγοράζουν στολές και άλλα εξαρτήματα. Υπενθυμίζεται ότι ο φόρος ο φόρος αίματος της δυτικής Ελλάδα σε ότι αφορά την απώλεια πυροσβεστών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος είναι μεγάλος, καθώς περισσότεροι από 5 πυροσβέστες οι οποίοι υπηρετούσαν ή είχαν σχέση με την περιοχή συμπεριλαμβάνονται στο μακρύ κατάλογο αυτών που έπεσαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.
Πηγή


Πηγή: http://ift.tt/2uBmHRZ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top