ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Τον περασμένο Σεπτέμβρη, η Wilma Price γυρνούσε στο σπίτι της στο Huntsville του
Τέξας, όταν είδε έναν άντρα να στέκεται στο πλάι του δρόμου με βρόμικα, φθαρμένα ρούχα. Κρατούσε ένα χαρτόνι και η Wilma σκέφτηκε ότι ζητούσε χρήματα. Αλλά όταν έφτασε σε ένα stop, αναγκάστηκε να πάει πιο αργά για να διαβάσει καλύτερα τι έγραφε το σήμα:


“Σκύλος στην μάντρα. Χρειάζεται βοήθεια.”

Η Wilma δεν νοιάστηκε τι μπορεί να σκεφτούν τα αυτοκίνητα πίσω της, άναψε τα αλάρμ και βγήκε έξω από το αυτοκίνητο. Όταν ρώτησε τον άντρα τι είχε συμβεί, εκείνος της είπε ότι τον λένε Patrick και ότι είχε μπει στην φυλακή για 2 μέρες επειδή καταπάτησε ξένη περιουσία.

Εκείνο το διάστημα είχαν μαζέψει τον σκύλο του και τον είχαν πάει στην μάντρα. Του είπαν ότι έπρεπε να πληρώσει 12 δολάρια για να τον απελευθερώσουν.

Η Wilma είχε μόνο 8 δολάρια πάνω της και δεν ήταν 100% σίγουρη ότι μπορούσε να εμπιστευτεί την ιστορία του, κι έτσι γύρισε σπίτι. Όταν έφτασε, πήρε τηλέφωνο και ρώτησε για τον σκύλο του Patrick.

.



Ο άνθρωπος που απάντησε στο τηλέφωνο όχι μόνο επιβεβαίωσε αυτά που είπε ο Patrick, αλλά ανέφερε ακόμη ότι ο σκύλος φαινόταν πολύ περιποιημένος πριν πάει στην μάντρα.

Ο Patrick μπορεί να είναι άστεγος και φτωχός, αλλά φρόντιζε τον σκύλο του. Τα 12 δολάρια ήταν απαραίτητα για να καλυφθούν τα έξοδα της φροντίδας του τις μέρες που πέρασε εκεί, ένα εμβόλιο για την λύσσα και μια εξέταση για σκουλήκια στην καρδιά.

Η Wilma πήρε μια γρήγορη απόφαση. Επέστρεψε στο μέρος όπου είχε δει τον Patrick και τον πήγε στην μάντρα. Πλήρωσε το χρέος και είδε τον Fred Frederick να πηδάει στην αγκαλιά του Patrick.



Η Wilma, η οποία επίσης είναι φιλόζωη, συγκινήθηκε πολύ από την αγάπη και τον σεβασμό του Patrick για τον σκύλο του, παρ’όλο που ο ίδιος έχει τόσα λίγα.

Δεν μπορεί να τους χαρίσει ένα σπίτι, αλλά ήταν χαρούμενη που τους έφερε πάλι κοντά.


Πηγή: http://ift.tt/2t9KR2E
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top