ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Σύμφωνα με το
tro-ma-ktiko.blogspot.gr, απίστευτο και όμως Ελληνικό Αυστραλός και συγκεκριμένα απο την Μελβούρνη βρέθηκε σε πρόσφατο πανηγύρι που έγινε στο ΤΡΙΚΟΡΦΟ , όπου εμφανιζόταν ο αγαπημένος φίλος του Γιώργος Βελισσάρης. Κανένας δεν περίμενε τέτοιο σκηνικό, όπως θα το δείτε παρακάτω στα βίντεο που ακολουθούν .

Τι εννοούμε;

Ήταν λίγο πριν εμφανιστεί ο δημοφιλές τραγουδιστής πάνω στην πίστα . Ο Αυστραλός έκανε νόημα στον υπεύθυνο και του έδωσε παραγγελία . Οι σερβιτόροι έτρεχαν να πάρουν θέση και να προετοιμαστούν , ενώ ταυτόχρονα η ορχήστρα καθυστερούσε εσκεμμένα την εισαγωγή του Γιώργου . Όλα ετοιμάστηκαν σε χρόνο ρεκόρ και τότε ξεκίνησαν .

Ο Βελισσάρης άρπαξε το μικρόφωνο και οι σερβιτόροι έτρεξαν με κούτες απο σαμπάνιες , χτίζοντας 3 μετρα τοίχος μπροστά του , μέχρι που αναγκάστηκε ο τραγουδιστής να αφήσει την θέση του και να μεταβεί μπροστά απο αυτό .

Τα λουλούδια έπεφταν βροχή και οι λουλουδούδες δεν προλάβαιναν . Οι σερβιτόροι εξαφανίστηκαν κυριολεκτικά απο τα πόστα τους , αφού όλοι ήταν πάνω στην πίστα . Μόλις τελείωσε αυτό το μέρος και κατα τι μέση του προγράμματος μέχρι το τέλος του πανηγυριού άρχισαν τα καψίματα στα μπουκάλια με ταυτόχρονο άνοιγμα σαμπάνιας , ενώ σε κάποιο σημείο τα λουλούδια τελειώσαν και τότε ο Αυστραλός …. είπε ! – ΦΕΡΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑ ΣΑΣ .

Τελικά ξέμειναν για τα καλά …..

Ακολουθούν βίντεο που τα δείχνουν όλα!Πηγή: http://ift.tt/2tILjoM
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top