ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Έχουν παντρευτεί περίπου εδώ και 6 χρόνια και έχουν κλείσει μαζί 7 χρόνια σχέσης.



Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός παρ’ όλα αυτά, δεν κρύβουν ότι ο έρωτάς τους δεν έσβησε ποτέ εξαιτίας της καθημερινότητας, αντίθετα, όσο περνάει ο καιρός μεγαλώνει μέρα με τη μέρα ακόμα περισσότερο και οι ίδιοι τον εκδηλώνουν όποτε τους δίνεται η ευκαιρία να μοιραστούν μαζί περισσότερο χρόνο στις διακοπές τους.

Ο φακός του περιοδικού «Youweekly» απαθανάτισε το ζευγάρι μαζί με τις κόρες τους Νάγια και Μαίρη το περασμένο Σάββατο στην αγαπημένη τους παραλία, τη μικρή Santa Maria στην Πάρο, να παίζουν όλοι μαζί και να χαίρονται τις κοινές τους διακοπές – που δυστυχώς θα είναι για ελάχιστες μέρες, αφού ο Θέμης Σοφός υποχρεώνεται να πηγαινοέρχεται λόγω κάποιων επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Αθήνα.



Αγκαλιές και φιλιά όταν οι δυο τους έμειναν μέσα στο νερό και τα τρυφερά στιγμιότυπα ανάμεσά τους αποδείκνυαν ότι ο έρωτάς τους δυναμώνει ολοένα και περισσότερο.


Όπως αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας η Σταματίνα Τσιμτσιλή έτρεχε συνεχώς πίσω από τις κορούλες της, Νάγια και Μαίρη, ενώ όταν ξέκλεβε λίγο χρόνο έτρεχε στην αγκαλιά του άντρα της.



Πηγή: http://ift.tt/2h4cLv9
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top