ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Σε όλους αρέσει να πηγαίνουν στην παραλία και να χαλαρώνουν – σκεφτείτε το: τι καλύτερο από το να περνάτε όλη τη μέρα με τα πόδια στην ζεστή άμμο και το δροσερό αεράκι της θάλασσας στο πρόσωπο;


Μερικές φορές, ωστόσο, η μέρα δεν εξελίσσεται έτσι όπως το σχεδιάζαμε. Μπορεί να συμβεί ακριβώς το αντίθετο – ακόμη και κάτι που θέτει την ζωή μας σε κίνδυνο!

Για μια γυναίκα η ήρεμη επίσκεψη στην παραλία κατέληξε σε τραγωδία. Και όταν δείτε τον λόγο, θα το ξανασκεφτείτε πριν επισκεφτείτε αυτόν τον προορισμό…

Όταν οι περισσότεροι αποφασίζουν μια επίσκεψη της τελευταίας στιγμής στην παραλία, το κάνουν επειδή έχουν ανάγκη από λίγη χαλάρωση. Η θάλασσα και ο ήλιος έχουν χαλαρωτική επίδραση εξάλλου!

beach-day-1

Είτε πάνε μόνοι είτε με παρέα, στόχος τους είναι η ηρεμία. Ο ήλιος και ο ήχος των κυμάτων μπορεί να μας κάνει να ξεχάσουμε αμέσως όλα τα προβλήματα μας.

1

Δυστυχώς, ακόμα και αν η μέρα στην παραλία φαίνεται να κυλά τέλεια, όλα μπορούν να αλλάξουν σε μια στιγμή. Μπορεί να έχετε ξεχάσει το αντηλιακό σας ή να είδατε ένα τεράστιο σύννεφο να πλησιάζει. Συνήθως όλα αυτά δεν απειλούν την ζωή σας…

2

Ωστόσο, μια γυναίκα δεν είχε και πολλή τύχη πρόσφατα. Περίμενε να περάσει μια ήρεμη μέρα στον ήλιο, είχε απλώσει την πετσέτα της σε μια απομονωμένη παραλία, είχε τους γκρεμούς από πίσω της και τον ωκεανό μπροστά της.

Ο καιρός ήταν υπέροχος, είχε ρεπό και ήθελε απλά να απολαύσει το βιβλίο και τα σνακ της. Τότε όλα κατέρρευσαν – στην κυριολεξία.

01-lucky-sunbather

Ξαφνικά, η γυναίκα άκουσε μια βοή να έρχεται από πάνω της. Δεν ήταν σίγουρη τι μπορεί να ήταν, αφού δεν υπήρχαν σύννεφα στον ουρανό. Ήταν μόνη της σε αυτό το κομμάτι της παραλίας, άρα σίγουρα δεν επρόκειτο για άλλους ανθρώπους που προκαλούσαν αυτόν τον θόρυβο.

02-lucky-sunbather

Τότε συνειδητοποίησε ότι κάτι συνέβαινε δίπλα της. Τεράστιοι ογκόλιθοι έπεφταν από τους γκρεμούς πίσω της στην παραλία… ακριβώς δίπλα της!

ava-beach-1

Είχε ελάχιστο χρόνο να αντιδράσει. Μέσα σε δευτερόλεπτα έπεσαν χιλιάδες κιλά βράχων σε απόσταση 15 μέτρων από όπου καθόταν με την πετσέτα της. Ακολούθησε ένα τεράστιο σύννεφο σκόνης το οποίο απλώθηκε στην παραλία.

ava-beach-2

Η γυναίκα, φυσικά, σοκαρίστηκε και τρομοκρατήθηκε. Αμέσως πετάχτηκε, μάζεψε τα πράγματα της στα χέρια όσο πιο γρήγορα μπορούσε και έτρεξε προς την άλλη άκρη της παραλίας, όπου ζήτησε βοήθεια από τους άλλους λουόμενους.

ava-beach-3

Τι ήταν, όμως, αυτό που έκανε τους τεράστιους βράχους να πέσουν; Φαίνεται ότι οι ογκόλιθοι που βρίσκονταν πάνω στους γκρεμούς ήταν πολύ χαλαροί και το μόνο που χρειάστηκε ήταν να μετατοπιστεί ο ένας για να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Η γυναίκα ήταν πολύ τυχερή που δεν καθόταν 15 μέτρα πιο κοντά στον γκρεμό!

3

Ελπίζουμε οι αρχές να τοποθετήσουν ταμπέλες σε όλη την περιοχή. Ο κόσμος πρέπει να το γνωρίζει αν αποφασίσει να πάει εκεί για ηλιοθεραπεία. Είμαστε σίγουροι ότι η γυναίκα ευχαριστεί την τύχη της που κατάφερε να ξεφύγει!

4

Είναι τρομακτικό πόσο εύκολα μια χαλαρή μέρα στην παραλία θα μπορούσε να είχε καταλήξει σε τραγωδία. Πάλι καλά που η γυναίκα ήταν προσεκτική την τελευταία στιγμή!


Πηγή: http://ift.tt/2vfF5hl
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top