ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το επιχειρηματικό σχέδιο για την επέκταση της
«Νίκας» στο εξωτερικό, με προτεραιότητα για την εταιρεία τις αγορές της Κύπρου και της Κεντρικής Ευρώπης. Παράλληλα ο νέος ισχυρός άνδρας της εταιρείας, Σπύρος Θεοδωρόπουλος προτίθεται να προχωρήσει στην μετατροπή του συνόλου των ομολογιών της «Νίκας» – που κατέχει μέσω της Givenrise Investments Limited – τον φετινό Δεκέμβριο, παρά το γεγονός ότι αυτές έχουν ημερομηνία λήξης έως και το 2037.
Τονίζεται ότι αυτό αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο πληροφοριακό δελτίο για τη δημόσια πρόταση της Givenrise που αφορά την εξαγορά των λοιπών μετοχών της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλαντοβιομηχανίας, ήτοι του 10,26%.
Παράλληλα όπως προαναφέραμε, προχωρά η ενίσχυση της εξωστρέφειας της εταιρείας, παρά το γεγονός ότι το 2015 αναγκάστηκε να προχωρήσει στη διακοπή της λειτουργίας μιας εκ των θυγατρικών της στο εξωτερικό και δη στη Βουλγαρία.
Για το λόγο αυτό, λοιπόν, η νέα προσπάθεια ενίσχυσης της εξαγωγικής δραστηριότητας της αλλαντοβιομηχανίας ξεκίνησε με την είσοδο των προϊόντων της στην αγορά της Κύπρου, ενώ διερευνάται η είσοδος των προϊόντων της και στις αγορές της Κεντρικής Ευρώπης.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top