ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Την ώρα της...
χασισοσυγκομιδής έπιασαν έναν 22χρονο άνδρα οι διωκτικές αρχές της Κρήτης, ο οποίος είχε καλλιεργήσει εκατοντάδες δενδρύλλια ινδικής κάνναβης.

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε σήμερα νωρίς το πρωί από τις διωκτικές αρχές του τόπου στο πλαίσιο του ειδικού σχεδιασμού που εφαρμόζεται από την ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό φυτειών ινδικής κάνναβης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι αστυνομικοί «χτένισαν» περιοχή στα ορεινά του Μυλοποτάμου Ρεθύμνου όπου και βρήκαν ένα χωράφι το οποίο ήταν γεμάτο με… χασισόδεντρα.


Οι αρχές προχώρησαν στην καταμέτρηση και διαπίστωσαν πως πρόκειται για 442 δενδρύλλια χασίς τα οποία βρίσκονταν σε στάδιο ανάπτυξης και είχαν ύψος έως και 1,5 μέτρο.


Ο 22χρονος έκανε την… συγκομιδή

Οι έρευνες συνεχίστηκαν από τις αρχές οι οποίες και βρήκαν δίπλα από το χωράφι ένα κατάλυμα στο οποίο βρισκόταν ένας 22χρονος από την Αλβανία.

Οι αστυνομικοί όταν μπήκαν στο κατάλυμα είδαν τον «καλλιεργητή» να έχει τοποθετήσει στο χώμα νάιλον και να αποξηραίνει τα δενδρύλλια κάνναβης που είχε νωρίτερα κόψει.


Μάλιστα, κατά την καταμέτρηση οι αρχές διαπίστωσαν πως ο 22χρονος είχε αποξηράνει ήδη 5 κιλά χασίς τα οποία και θα τα… προμήθευε σε διάφορους ενδιαφερόμενους της Κρήτης.


Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

cretapost.gr


Πηγή: http://ift.tt/2uHzdxy
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top