ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έκανε λόγο για το σταυρό του Αγγελόπουλου, αλλά και του ίδιου στο παιχνίδι του Survivor.Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης μίλησε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του ΣΙΓΜΑ και αναφέρθηκε στο περιστατικό με το σταυρό του Ντάνου και την κίνηση του που παρεξηγήθηκε.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε πετύχει την απόλυτη νίκη, αγωνιζόμενος μόνος του, 15 φορές εναντίον όλων των Μαχητών και κερδίζοντας εν τέλει με 10-6. Σε εκείνον τον αγώνα μια κίνηση του Μάριου Ιωαννίδη σε σχέση με το σταυρό σχολιάστηκε έντονα…

Απαντώντας ο ίδιος στην κυπριακή τηλεόραση, έκανε λόγω για παρεξήγηση, ενώ άφησε και καρφί για τους …δικούς του σταυρούς που δεν είδαμε ποτέ.

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένα παιδί που πιστεύει πάρα πολύ στον Θεό. Και εγώ πιστεύω στο Θεό. Σέβομαι απόλυτα την επιθυμία του άλλου να κάνει οτιδήποτε θέλει. Αυτό που είδα σε ένα βίντεο τελοσπάντων ότι τον κορόιδεψα για τον σταυρό, δεν έγινε ακριβώς έτσι. Ήταν όταν ήταν το παιχνίδι με τον κύλινδρο και είχα πει εάν είναι να κερδίζω όλα τα παιχνίδι να βάζω κάτι με το σταυρό. Και έκανα το σταυρό μου. το σταυρό μου εγώ τον έκανα πάρα πολλές φορές, το οποίο δεν έχω δει ποτέ στην τηλεόραση. Τον έκανα όμως όταν ένιωθα εγώ ότι πρέπει να τον κάνω. Τον έχω κάνει και σε παιχνίδι και στο camp και όταν είμαι μόνος μου στη θάλασσα και σκέφτομαι τα δικά μου» ανέφερε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!

Πηγή: zappit.gr


Πηγή: http://ift.tt/2uQEUbT
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top