ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Βρήκε ομάδα στο NBA και πλέον οι Πειραιώτες απέκτησαν νέα προβλήματα στον σχεδιασμό του ρόστερ. Τα πρώρα ονόματα που ακούγονται για τον αντικαταστάτη του.



Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό πλέον και ο Κεμ Μπιρτς, ο οποίος μετά από ένα χρόνο στο Λιμάνι, κατάφερε να κάνει το μεγάλο άλμα στο ΝΒΑ!

Ο 24χρονος σέντερ, τον οποίο ήθελε να κρατήσει στην Ελλάδα ο Σφαιρόπουλος, ενημέρωσε τους Πειραιώτες θα κάνει χρήση της option (ύψους 300.000 δολαρίων) που υπήρχε στο συμβόλαιο που υπέγραψε πέρυσι το καλοκαίρι, ώστε να μείνει ελεύθερος και να μετακομίσει στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Μπιρτς που αφήνει ένα μεγάλο κενό πλέον στον Ολυμπιακό, αναμένεται να υπογράψει στους Orlando Magic! Την ίδια ώρα, οι Ερυθρόλευκοι περιμένουν και τις εξελίξεις με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, για τον οποίοα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα μείνει και φέτος στην Ευρώπη ή θα πάει και αυτός από τώρα στην Αμερική.

Στο Λιμάνι πάντως, εδώ και μέρες είχαν… λάβει τα ανησυχητικά μηνύματα και για αυτό ήδη «ψάχνονταν» για νέο ψηλό. Όπως σας αποκάλυψε ο SPortDog με ρεπορτάζ την Κυριακή το βράδυ, μεταξύ άλλων τους έχει προταθεί ήδη ο Τζέιμς Ογκουστίν, που έφυγε από την ΤΣΣΚΑ, αλλά και ο Ογκνεν Κούζμιτς, παλιός παίκτης του Παναθηναϊκού.


Πηγή: http://ift.tt/2ubv9rY
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top