ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ηλεία: Τον δάγκωσε για το πότισμα - Σκηνές απείρου κάλλους μέσα σε χωράφι!

Σε καταστάσεις εκτός ελέγχου, οδηγήθηκε σε χωριό της ορεινής Ηλείας, ο καβγάς που ξέσπασε για το πότισμα των χωραφιών μεταξύ ενός 44χρονου και ενός 74χρονου αγρότη...

αφού ο ηλικιωμένος επιτέθηκε στον πρώτο και τον δάγκωσε άσχημα, ενώ τον χτύπησε και με κλωτσιές και μπουνιές, σε σημείο που οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο, όταν του είπε ότι το πρόγραμμα ποτίσματος έχει βγει για την συγκεκριμένη μέρα και δεν περιελάμβανε τις καλλιέργειές του.

Το περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε όταν ο 44χρονος ανέλαβε ρόλο διαμεσολαβητή μεταξύ του ηλικιωμένου αγρότη και του υδρονομέα της περιοχής, σε μια προσπάθεια να κρατήσει τις ισορροπίες, αφού το νερό δεν επαρκεί για καθημερινό πότισμα και βγαίνει πρόγραμμα για όλους τους καλλιεργητές. Ο 74χρονος δεν ήθελε να πειθαρχήσει στο πρόγραμμα και ήθελε σώνει και καλά να ποτίσει το χωράφι του αν και δεν ήταν η μέρα του.

Κάπως έτσι άναψε ο καβγάς, όταν ο 44χρονος του είπε πως θα ενημερώσει τον αγροφύλακα ότι δεν πειθαρχεί όπως όλοι οι κάτοικοι του χωριού στο πρόγραμμα ποτίσματος και ο ηλικιωμένος του επιτέθηκε και επειδή δεν ήθελε να τον χτυπήσει σεβόμενος την ηλικία του δεν αμύνθηκε και εκτός από τις δαγκωματιές εισέπραξε και άλλα χτυπήματα, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί προληπτικά στο νοσοκομείο.

Πηγή: ilialive.gr





Πηγή: http://ift.tt/2h5AGup
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top