ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Μια μητέρα από την Νέα Ζηλανδία
συγκέντρωσε πάνω της διεθνή προσοχή, επειδή θήλαζε τον 5 μηνών γιο της στο σούπερ μάρκετ. Η 18χρονη Jactina Moana έσπρωχνε το καρότσι με τα ψώνια με τα δίδυμα αγόρια της όταν ένα από τα δύο άρχισε να κλαίει. «Άρχισε να κλαίει και κατάλαβα ότι πεινούσε», θυμάται η Moana της οποίας η οικογένεια βρισκόταν μέσα στο μαγαζί για 2 ώρες.

«Δεν ήθελα να φωνάζει και να κλοτσάει, κι έτσι αποφάσισα να τον ταΐσω δημοσίως. Δεν θα τον άφηνα να πεινάσει και δεν με ένοιαζε τι σκέφτονταν οι άλλοι.» Έτσι, αγνοώντας τα βλέμματα των περαστικών, η Moana τάισε το παιδί της για μισή ώρα σε δημόσιο χώρο και ανέβασε φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα.

«Ειλικρινά, μαμάδες, μην ντρέπεστε αν τα μωρά σας πεινάνε και μην ανησυχείτε για το τι σκέφτονται οι άλλοι, γιατί εγώ σίγουρα δεν θα άφηνα τα μωρά μου να πεινάσουν», γράφει στην δημοσίευση της στο Facebook. Η Moana αργότερα εξήγησε ότι ήθελε να δώσει δύναμη και σε άλλες γυναίκες.


«Δημοσίευσα την φωτογραφία, γιατί ήθελα οι μαμάδες να είναι περήφανες που θηλάζουν δημοσίως και που είναι μητέρες», είπε. «Ήθελα να πω στις μαμάδες εκεί έξω να έχουν την αυτοπεποίθηση να κάνουν τα πάντα.» Μέσα σε λίγες μέρες συγκέντρωσε πάνω από 1.700 αντιδράσεις στην δημοσίευση της και 450 άτομα την κοινοποίησαν. Τα περισσότερα σχόλια ήταν υποστηρικτικά.

«Αυτή είναι πραγματική μαμά, κάποια που κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα, ταΐζει το μωρό της, σπρώχνει το καρότσι και κοιτάζει στην αντίθετη κατεύθυνση», έγραψε κάποιος.

Άλλοι δεν έδειξαν ευχαριστημένοι με την φωτογραφία:

«Παρ’όλο που είμαι υπέρ του θηλασμού και συμφωνώ ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να ντρέπονται να θηλάζουν δημοσίως, είμαι σίγουρη ότι το μωρό δεν θα πέθαινε από την πείνα αν περίμενε 20 λεπτά μέχρι να τελειώσει τα ψώνια της και να βρει ένα καλύτερο σημείο. Υπάρχει ο χρόνος και ο τόπος για τα πάντα.»


Πηγή: http://ift.tt/2voNxtI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top