ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Angelina Jolie: Σάλος με το κάστιγνκ που έκανε σε παιδιά στην Καμπότζη για τη νέα της ταινία


Η Angelina Jolie στη συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο Vanity Fair μίλησε για τη νέα της ταινία -που αφορά στις βιαιοπραγίες στις οποίες προχώρησε η δικτατορία των Κόκκινων Χμερ στην Καμπότζη- και αποκάλυψε το πως επέλεξε το παιδί που θα πρωταγωνιστούσε.


Όπως είπε η ίδια ήθελε να επιλέξει ένα παιδί που θα έχει αντιμετωπίσει πραγματικές δυσκολίες για τον πρωταγωνιστικό ρόλο και έτσι πήγε ορφανοτροφεία, τσίρκο και φτωχογειτονιές.

Μετά την αναζήτηση, κατέληξαν σε μερικά παιδιά, για την τελική επιλογή όμως θα ακολουθούσε μία απίστευτη δοκιμασία. Σύμφωνα με αυτή, παρουσίασαν στα παιδιά ένα χρηματικό ποσό και τους είπαν να το πάρουν μόλις σκεφτούν έναν καλό λόγο. Στη συνέχεια η Jolie θα ρωτούσε το κάθε παιδί γιατί θα έπρεπε να το κρατήσει.

«Η Srey Moch (σ.σ.το κορίτσι που τελικά επιλέχτηκε για τον ρόλο), ήταν το μόνο παιδί το οποίο κοίταζε τα χρήματα για πάρα πολύ ώρα», δήλωσε η ηθοποιός περιγράφοντας πόσο πόσο συγκλονισμένη ένιωσε η μικρή μόλις της ζητήθηκαν πίσω τα χρήματα.

Με δάκρυα στα μάτια, η Angelina συνέχισε λέγοντας: «Όταν αργότερα ερωτήθηκε για τί ήταν τα χρήματα, είπε ότι είχε πεθάνει ο παππούς της, και δεν είχαν αρκετά λεφτά για μία καλή κηδεία».


Φυσικά, οι δηλώσεις της διάσημης ηθοποιού προκάλεσαν οργή στους χρήστες των κοινωνικών δικτύων που την χαρακτήρισαν «σκληρή», λέγοντας ότι το κάστινγκ της ήταν «σοκαριστικό και εκτός ελέγχου».
Η ταινία «First They Killed My Father», καταγράφει τις βιαιότητες στις οποίες προχώρησε το κομμουνιστικό καθεστώς που κυβέρνησε τη χώρα μεταξύ του 1975 και του 1979. Υπενθυμίζουμε ότι η Jolie έχει λάβει τιμητική υπηκοότητα στην Καμπότζη από όπου υιοθέτησε και ένα από τα παιδιά της.Πηγή: http://ift.tt/2tLMFz2
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top