ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Σε μία χώρα που οι μισθοί έχουν φτάσει στο κατώτερο επίπεδο και οι άνθρωποι
δουλεύουν για επιβίωση δεν θα μπορούσαν να εξαιρεθούν και οι «εργάτες» της μουσικής, της υποκριτικής και της τηλεόρασης.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που εμείς σχολιάζουμε, κρίνουμε και έχουμε άποψη για τις επαγγελματικές τους επιλογές σε πολλές περιπτώσεις δεν διαφέρουν σε τίποτα από εμάς. Προσπαθούν να βρουν μια δουλειά να ζήσουν, δεν μπορούν να κάνουν καμία παρέμβαση στο αποτέλεσμα του «προϊόντος» και την ίδια στιγμή που δεν έχουν λεφτά να πάρουν ταξί για να πάνε σε μια πρεμιέρα, έχουν το άγχος τού τι θα φορέσουν για να μη σχολιαστούν αρνητικά.

Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, οι διαπραγματεύσεις που κάνει ο Μέγας Αριστερός (με την 735 BMW) και υπερασπιστής(;) των απανταχού φτωχών Λάκης Λαζόπουλος με τον Alpha έχουν ως εξής:

Ζητάει για τη νέα σεζόν…….. 5.100.000 για 30 εκπομπές.

Δηλαδή 170.000...ευρώ ανά εκπομπή.

Με δεδομένο ότι ο καθαρός χρόνος (εκτός διαφημίσεων) είναι περίπου 2 ώρες, αυτό σημαίνει ότι το «ταλέντο» Λάκη του Αριστερούλη εκτιμάται από τον ίδιο σε 1.416 ευρώ ανά λεπτό!

Χωρίς να υπολογίζεται το added value και τα «παράπλευρα έσοδα» όπως π.χ. η τζάμπα διαφήμιση του θεάτρου του ή οι πωλήσεις δικαιωμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Λάκης ο Αριστερούλης πούλησε τα δικαιώματα προηγουμένων εκπομπών σε εκδοτικό οίκο για …μόλις 7.000.000 ευρώ (Επτά Εκατομμύρια Ευρώ!!!)


Πηγή: http://ift.tt/2tzifiJ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top