ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια ενός 9χρονου αγοριού, που έχασε τη ζωή του μετά από πτώση με ποδήλατο, κατά τη διάρκεια των διακοπών στην Ανάβρα του δήμου Καμένων Βούρλων.


Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, οι γονείς του παιδιού ζητούν την παρέμβαση του εισαγγελέα και έχει ήδη δοθεί εντολή για προανάκριση, ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του. Φως αναμένεται να ρίξει και η ιατροδικαστική εξέταση.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή 21 Ιουλίου, όταν ο 9χρονος έπεσε με το ποδήλατό του, ενώ έπαιζε μαζί με άλλα παιδιά στην πλατεία του χωριού. Το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου από τις εξετάσεις που έγιναν οι γιατροί δεν διαπιστώθηκε να έχει κάτι σοβαρό, ωστόσο παρέμεινε στην Παιδιατρική για παρακολούθηση.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr τα επόμενα 24ωρα η κατάσταση της υγείας του παιδιού επιδεινώθηκε και τελικά την Τρίτη 25 Ιουλίου αποφασίστηκε να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο, γιατί φέρεται να είχε υποστεί ρήξη εντέρου (πιθανότατα χτυπήθηκε από το τιμόνι του ποδηλάτου όταν έπεσε).

Το χειρουργείο έγινε, αλλά η μετεγχειρητική πορεία του 9χρονου αγοριού δεν εξελίχθηκε ομαλά, αντίθετα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε περαιτέρω. Τελικά το παιδί διακομίστηκε το πρωί της Τετάρτης στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, όπου εισήχθη κατευθείαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών το 9χρονο αγοράκι άφησε την τελευταία του πνοή.


Πηγή: http://ift.tt/2uzIJEB
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top