ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
 Την αναστολή, για περίοδο οκτώ μηνών, έκτισης της ποινής του Γιώργου Μιχαηλίδη, ο οποίος καταδικάστηκε για το σκάνδαλο ...

ΣΑΠΑ σε πεντέμισι χρόνια φυλάκιση, ενέκρινε μετά από αίτημά του ο Γενικός Εισαγγελέας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κώστας Κληρίδης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PafosPress.com.

Η αναστολή που εγκρίθηκε από τον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας δεν αποτελεί μείωση της ποινής, ή οποιαδήποτε χάρη προς τον καταδικασθέντα Γεώργιο Μιχαηλίδη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εγκρίθηκε η 8μηνη αναστολή με σκοπό ο κ. Μιχαηλίδης να μεταβεί σε θεραπευτικό κέντρο στη Γερμανία για ειδική θεραπεία σε σχέση με πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με την καρδιά του.

Να σημειωθεί ότι, όπως το PafosPress.com πληροφορείται, τα επιπλέον έξοδα που θα προκύψουν θα καλυφθούν από τον ίδιο τον καταδικασθέντα, ενώ η περίοδός αναστολής του θα προστεθεί στην ποινή του.

Σε μια άλλη εξέλιξη, η 8μηνη αναστολή έκτισης της ποινής Μιχαηλίδη, φαίνεται να προκάλεσε αντιδράσεις εντός των φυλακών και απο άλλους καταδικασθέντες. Δεν αποκλείεται, όπως το PafosPress.com πληροφορείται, η εξέλιξη αυτή να αποτελέσει αφορμή και για παρόμοια αιτήματα απο άλλους καταδικασθέντες τόσο της υπόθεσης ΣΑΠΑ, αλλά και γενικότερα, οι οποίοι θα αιτηθούν ανάλογη αναστολή έκτισης της ποινής φυλάκισής τους.


Πηγή: http://ift.tt/2uygNSf
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top