ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει η εικόνα του 85χρονου πατέρα που πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και σκότωσε τον γιο του -καθώς, όπως όλα δείχνουν, τον πέρασε για κλέφτη- στους Αγίους Θεοδώρους Χανίων.


Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε υποβασταζόμενος στον εισαγγελέα Χανίων, ωστόσο δεν έχει καταλάβει τίποτα από όσα έχουν συμβεί αφού βρίσκεται σε σύγχυση.

Μάλιστα, πολλές φορές ακούστηκε να ρωτάει για ποιον λόγο τον μετέφεραν στο συγκεκριμένο σημείο. Ο 85χρονος οδηγήθηκε περίπου στις 10:30 το πρωί στον εισαγγελέα, όπου παρέμεινε για λιγότερο από δύο ώρες.

Εισαγγελέας και ανακρίτρια ζήτησαν τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης και ορίστηκε να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη. Έως τότε ο 85χρονος θα κρατείται. Ο ηλικιωμένος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, απόπειρας ανθρωποκτονίας και παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα.



Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, περίστροφο, δύο κυνηγετικά όπλα και πολεμικό όπλο.

Την ίδια στιγμή, στις 10 το πρωί τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του 58χρονου γιου του στην Παλαιόχωρα, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία στους Αγίους Θεοδώρους.



Η τραγωδία σημειώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου. Τη στιγμή που έμπαινε στο σπίτι από το παράθυρο ο 58χρονος γιος, καθώς η πόρτα ήταν κλειστή, δέχτηκε τα πυρά του πατέρα του. Η τραγωδία όμως δεν τελείωσε εδώ, αφού ο δράστης ταμπουρώθηκε στο σπίτι και συνέχισε ως αργά τη νύχτα να πυροβολεί, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ανά διαστήματα.

Κάτοικοι από τα γύρω χωριά και την Παλαιόχωρα έφτασαν στο χωριό, το οποίο εδώ και αρκετά χρόνια έχει σχεδόν ερημώσει και ο ηλικιωμένος είναι ένας από τους τρεις μοναδικούς κατοίκους.

Ο ηλικιωμένος άνδρας παρέμεινε για ώρα ταμπουρωμένος και επιχείρηση της αστυνομίας έδωσε τα ξημερώματα της Κυριακής τέλος στο θρίλερ.


Πηγή: http://ift.tt/2u6304D
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top