ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Κάτι καλοί Νορβηγοί είπαν να συνδυάσουν μπάλα με άφθονο αλκοόλ...


Θα σου μιλήσω με ειλικρίνεια γιατί μια παρέα είμαστε: έχω πάει να παίξω 5x5 μεθυσμένος. Ο αγώνας ξεκινούσε 12:00 τη νύχτα και από τις 7 είχα ξεκινήσει να πίνω κάτι κρασάκια σε ένα ταβερνείο. Ναι, δεν είναι και κανένα κατόρθωμα – πράγματι δεν είναι. Είχε όμως πλάκα. Το πρόβλημα όμως ήταν ότι είχε πλάκα μόνο για μένα, αφού οι υπόλοιποι της ομάδας ήταν εντελώς νηφάλιοι και μετά από μόλις ένα τέταρτό παιχνιδιού έβλεπαν εξοργισμένοι έναν τύπο κάτω από τα δοκάρια να τρεκλίζει.

Τη λύση σε αυτό το καθημερινό πρόβλημα αποφάσισαν να δώσουν μερικοί Νορβηγοί, οι οποίοι σκέφτηκαν ότι αφού είναι ωραίο να παίζεις μεθυσμένος ποδόσφαιρο καλό είναι να μπουν ορισμένοι κανόνες.

Πρώτον ότι όλοι -και όχι μερικοί ή ένας- οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι μεθυσμένοι. Δεύτερον ότι για να μετρήσει ένα γκολ θα πρέπει να είσαι όντως μεθυσμένος, επομένως ένα τέρμα θα κατακυρώνεται υπέρ μιας ομάδας μόνο αν στο αίμα του σκόρερ ανιχνεύεται συγκεκριμένη ποσότητα αλκοόλ και πάνω. Για το λόγο αυτό, θα γίνεται αλκοτέστ μετά από κάθε γκολ.

Τα είπαν, τα συμφώνησαν, χωρίστηκαν σε ομάδες και κατέγραψαν σε ένα βίντεο το αποτέλεσμα.

Το διαβάζεις και λες: Μπράβο στα παιδιά που το σκέφτηκαν. Όχι, ειλικρινά, μιλάμε για μαγεία.

Οι παραπάνω κανονισμοί όπως είναι λογικό διαφοροποιούν αρκετά τον τρόπο με τον οποίο θα παίζεις. Δεν χρειάζεται πχ. να οργανώσεις μια δεξιοτεχνική κομπίνα στην εκτέλεση ενός στημένου ώστε να βγει ο επιθετικός της ομάδας σου τετ α τετ. Όχι, αυτά είναι παλιομοδίτικα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα ποτά στον πάγκο (μπύρες, τεκίλες, βότκες, ό,τι τραβάει η όρεξή σου) ώστε να είστε βέβαιοι ότι δεν θα βρείτε ποτέ το δρόμο προς την νηφαλιότητα.

Αντίστοιχα, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις καν ζέσταμα πριν από ένα ματς. Ή, για να είμαστε ακριβείς, χρειάζεται ζέσταμα: όχι με γύρους χαλαρού τρεξίματος και διατάσεις, αλλά με γύρους από σφηνάκια.

Ρίξε μια ματιά στο βίντεο και θα καταλάβεις και ξέρουμε ότι ανυπομονείς να στηθεί το πρώτο τέτοιο πρωτάθλημα για να δηλώσεις συμμετοχή.


newsone.gr


Πηγή: http://ift.tt/2vcJHnx
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top