ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Ένα αγόρι μόλις 5 ετών ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον φίλο της μητέρας του σε πάρκο του νοτιοανατολικού Λονδίνου, επειδή έχασε το παπούτσι του.



Ο δίκη του κατηγορούμενου Μάρβιν Ιενάντσο βρίσκεται σε εξέλιξη. Κατηγορείται ότι προκάλεσε θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι και στο στομάχι του μικρού Άλεξ Μάλκολμ κατά τη διάρκεια μιας βίαιης έκρηξης του στο πάρκο Μαουντσφίλντ στις 20 Νοεμβρίου του 2016.

Αυτήκοοι μάρτυρες κατέθεσαν στη δίκη: «Ακούγαμε το παιδάκι να ζητάει τρομαγμένο συγγνώμη και να τον εκλιπαρεί να σταματήσει». Πρόσθεσαν ότι άκουσαν έναν άνδρα να ωρύεται επειδή το παιδί έχασε το παπούτσι του.

Ο 39χρονος αρνείται ότι σκότωσε το παιδί. Δηλώνει από την αρχή της ακροαματικής διαδικασίας «αθώος».

Άλεξ

Ωστόσο, η κατηγορούσα αρχή υποστηρίζει ότι «το παιδί πέθανε στα χέρια του κατηγορούμενου. Ήταν αυτός που το φρόντιζε, ήταν κάτι σαν θετός του πατέρας. Το απόγευμα της 20ης Νοεμβρίου έχασε την ψυχραιμία του και επιτέθηκε βίαια στο αγόρι, το οποίο έφερε τραύματα στο στομάχι και στο κεφάλι».

nintchdbpict000290321087.jpg

Οι ένορκοι, επτά άνδρες και πέντε γυναίκες, άκουσαν από μάρτυρες να επιβεβαιώνουν ότι ο κατηγορούμενος διατηρούσε ερωτική σχέση με τη μητέρα του θύματος.

Κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε τον 39χρονο να βγαίνει από το σπίτι με τον 5χρονο Άλεξ, να ανεβαίνουν σε τρία λεωφορεία για να φτάσουν στο πάρκο, όταν είχε ήδη νυχτώσει.

Άλεξ

Να σημειωθεί πως δεν υπάρχει μάρτυρας ούτε βιντεοσκοπημένο υλικό από τη στιγμή που ο κατηγορούμενος ξεσπά πάνω στον μικρό Άλεξ. «Υπάρχουν, όμως, ξεκάθαρες αποδείξεις ότι ο κατηγορούμενος έχασε την ψυχραιμία του με το παιδί. Επίσης τα τραύματα του παιδιού μιλούν από μόνα τους», αναφέρει η κατηγορούσα αρχή.

nintchdbpict000337067381.jpg


Πηγή: http://ift.tt/2tsbvWZ
loading...
 
Top