ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Σημαντική αύξηση των εξαγωγών κατάφερε η εταιρεία Μπάρμπα Στάθης στο διάστημα των...

τελευταίων χρόνων, όπως επεσήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης Αντώνης Μαυριδόγλου, μιλώντας στη διάρκεια τελετής των βραβείων Diamonds of the Greek Economy.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κ. Μαυριδόγλου, στο διάστημα 2013 με 2016, οι εξαγωγές της επιχείρησης διπλασιάστηκαν, έχοντας συνολικά παρουσία και στις 5 ηπείρους. Η εταιρεία Μπάρμπα Στάθης, πρωτοπόρος και ηγέτης στην αγορά καταψυγμένων λαχανικών και ζυμών στην χώρα μας, ιδρύθηκε το 1969 στην Θεσσαλονίκη και είναι θυγατρική της Vivartia , μέλος του ομίλου MIG.

Με τρίπτυχο επιτυχίας τη θρέψη , τη γεύση και την ευκολία, η Μπάρμπα Στάθης προσφέρει επί σειρά ετών στα ελληνικά νοικοκυριά προϊόντα που φέρουν την σφραγίδα των επιτυχημένων εμπορικών σημάτων Μπάρμπα Στάθης και Χρυσή Ζύμη.

Βασικοί πυλώνες της λειτουργίας της εταιρείας είναι η καινοτομία, η ποιότητα, η επένδυση στην ελληνική επιχειρηματικότητα και η έρευνα/ανάπτυξη, με σαφή στόχο την καθημερινή προσφορά στους καταναλωτές ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων προστιθέμενης αξίας, πάντα με βασικό μοχλό δύναμης το ανθρώπινο δυναμικό.

Στις δραστηριότητες της εταιρείας περιλαμβάνονται η παραγωγή και διάθεση καταψυγμένων λαχανικών συμβατικής αλλά και βιολογικής γεωργίας, μείγματα λαχανικών απλών και με ρύζι , συνδυασμοί καταψυγμένων λαχανικών με βάση αγαπημένες ελληνικές συνταγές καθώς και προϊόντα ντομάτας και φρέσκιες σαλάτες.

Στην κατηγορία της ζύμης, η «Χρυσή Ζύμη» αναδεικνύει τη θρεπτική αξία της Ελληνικής κουζίνας και τη διατροφική παράδοση γενεών μέσα από παραδοσιακές αγαπημένες συνταγές με ζύμη, προσφέροντας πλούσια ποικιλία προϊόντων όπως καταψυγμένα φύλλα, πίτες, πιτάκια, pizza αλλά και ποικιλία φύλλων στην κατηγορία φρέσκια ζύμη ψυγείου.


Πηγή: http://ift.tt/2tZAXUf
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top