ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Συνελήφθη, στις 17-7-2017 στην Ραφήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας...

Βορειανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 53χρονος ημεδαπός για ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ σε διάφορες περιοχές της Βορειανατολικής Αττικής.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης από τον περασμένο Μάιο, εισέρχονταν σε σούπερ μάρκετ φορώντας περούκα και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και στη συνέχεια, με την απειλή πιστολιού, ακινητοποιούσε πελάτες και υπαλλήλους και αφαιρούσε χρηματικά ποσά από τα ταμεία.

Χαρακτηριστικό της δράσης του ήταν ότι πριν από κάθε ληστεία, κατόπτευε τα καταστήματα-στόχους προκειμένου να εντοπίσει τις κάμερες καθώς και τα μέτρα ασφαλείας ενώ για την διαφυγή του χρησιμοποιούσε ενοικιασμένα αυτοκίνητα και ακολουθούσε προκαθορισμένες διαδρομές, δυσχεραίνοντας με αυτόν τον τρόπο τον εντοπισμό του.

Από την έρευνα στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) πιστόλι τύπου ρέπλικα, μία (1) περούκα, μία (1) κουκούλα τύπου full face καθώς και ενδύματα και υποδήματα που φορούσε κατά τη διάρκεια των ληστειών.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί οκτώ (8) περιπτώσεις ληστειών σε σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι, στο Γέρακα και στο Χαλάνδρι και μία (1) ληστεία σε φαρμακείο στο Μαρούσι.

Περαιτέρω, ο δράστης έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για ίδια αδικήματα.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.



Πηγή: http://ift.tt/2uhsATZ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top