ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Αναπόφευκτα όλοι μας θα γεράσουμε, άλλοι  καλύτερα και άλλοι χειρότερα…
Μερικές φορές, όταν βλέπουμε παλιές φωτογραφίες εκτιμάμε την διαφορά στο πρόσωπο και το σώμα μας. Κάθε μέρα άμα κοιτάμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη θα αντικρίσουμε μια σειρά από αλλαγές. Ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχουν άνθρωποι που ο χρόνος δεν τους έχει πειράξει καθόλου. Μας κάνουν να νομίζουμε ότι έχουν βρει το μυστικό της αιώνιας νεότητας ή έχουν φθάσει σε κάποιο είδος συμφωνίας με το διάβολο. Όλες οι γυναίκες που θα δείτε παρακάτω παραμένουν μεγάλες και καμία από αυτές δεν είναι κάτω από 50 ετών:

Lyudmila Akimova – 52 ετών (Ουκρανία)
Η Lyudmila είναι 52 ετών. Το 2014 έλαβε τον τίτλο της πιο όμορφη γιαγιάς στον κόσμο. Οι διαγωνιζόμενοι που συμμετείχαν στο διαγωνισμό προέρχονταν από 25 διαφορετικές χώρες και η μόνη απαίτηση ήταν απαραίτητη η παρουσία των εγγονιών. Η Lyudmila δεν νίκησε μόνο με την ομορφιά της, αλλά και με την βαθιά δημιουργικότητα της που την οδήγησε να ανταγωνιστεί με πολλές εθνικές ενδυμασίες. Αυτές οι ιδιότητες της χάρισαν τον τίτλο, καθώς και διεθνή αναγνώριση.
Yasmina Rossi – 60 ετών (Ηνωμένες Πολιτείες)
Η Yasmina είναι ένα διάσημο μοντέλο στην Αμερική με Γαλλική προέλευση. Παρά το γεγονός ότι θα μπορούσατε να σκεφτεί κανείς ότι ήταν μοντέλο μια ζωή, η αλήθεια είναι ότι η καριέρα της ως μοντέλο ξεκίνησε όταν ήταν 40 ετών από τότε αφιέρωσε τα νεανικά της χρόνια στη φροντίδα των παιδιών της. Επί του παρόντος, η Rossi είναι 60 ετών και έχει γίνει ένα από τα καλύτερα – γνωστά μοντέλα της χώρας .
Carmen Dell’Orefice – 84 ετών (Ηνωμένες Πολιτείες)
Η σταδιοδρομία της άρχισε περίπου την κατά την διάρκεια του Β “Παγκοσμίου Πολέμου, όταν ήταν 15 ετών. Από τότε δεν έχει σταματήσει να εργάζεται για αυτό που τις αρέσει. Στην πραγματικότητα, δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι έχει εισέλθει το Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες ως το μοντέλο με τη μεγαλύτερη καριέρα. Φέτος τον Ιούνιο, κλείνει τα 85.
Ornella Muti – 61 ετών (Ιταλία)
Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ένα από τα φωτεινότερα αστέρια του ιταλικού κινηματογράφου έχει συμπληρώσει τα 61. Η Ornella Muti είναι τέλεια διατηρημένη. Μετά από τόσες ταινίες η Muti έχει αποκτήσει μεγάλη αναγνώριση σε όλο τον κόσμο, δεδομένου ότι εξακολουθεί να κατέχει τον τίτλο μιας από τις πιο όμορφες γυναίκες.
Ernestine Shepherd – 79 ετών (Ηνωμένες Πολιτείες)
Μια από τις πιο διάσημες γυναίκες στον κόσμο στον χώρο του bodybuilding. Κατά τα τελευταία 20 χρόνια έχει τρέξει σε 9 μαραθώνιους και έχει κερδίσει αρκετούς διαγωνισμούς bodybuilding. Το 2010 και το 2011 μπήκε στο Guinness Book of Records ως η παλαιότερη bodybuilder του κόσμου.
Ellen Ector – 63 ετών (Ηνωμένες Πολιτείες)
Αυτή η γυναίκα είναι 63 ετών και άφησε τα πάντα για να γίνει ένα πραγματικό αστέρι στον κόσμο της φυσικής κατάστασης στο Διαδίκτυο. Όλα ξεκίνησαν το 2009, όταν αποφάσισε να αλλάξει ριζικά τη ζωή της για να εισαγάγει και να εκπαιδεύσει άλλες γυναίκες στον κόσμο της φυσικής κατάστασης. Τώρα είναι μητέρα πέντε παιδιών και γιαγιά με τέσσερα εγγόνια, διαθέτει ένα δίκτυο εξειδικευμένων fitness γυμναστήριων σε όλη τη χώρα και χιλιάδες οπαδούς στα κοινωνικά δίκτυα.
Ηθοποιός, κινηματογραφικός παραγωγός και τραγουδίστρια. Η σταδιοδρομία της Rusič ξεκίνησε το 1982 και από τότε συνέχισε να καρπώνεται επιτυχίες, όπως την μυθική ταινία «Η ζωή είναι ωραία». Βλέποντας τις φωτογραφίες, κανείς δεν θα τολμούσε να σκεφτεί ότι είναι 56 ετών, αλλά ότι έχει να κάνει κάποια συμφωνία με το διάβολο.


Πηγή: http://ift.tt/2tPr5hg
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top