ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

5 μοναδικά γυναικεία looks που πρέπει να δοκιμάσεις φέτος το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι δεν θέλουμε πολλά και βαριά ρούχα. Με δύο ή τρία βασικά κομμάτια στην ντουλάπα μας, μπορούμε να κάνουμε διαφορετικούς, καλοκαιρινούς συνδυασμούς.

Εδώ στο youweekly σου προτείνουμε πέντε μοναδικά γυναικεία look που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα το καλοκαίρι και θα είσαι in fashion κάθε στιγμή της μέρας.
Κιμονό: Από τα απόλυτα trend του καλοκαιριού, συνδυάσε το με ένα τζιν σορτσάκι και μια μπλούζα σε λευκό ή μαύρο. Φόρεσε σανδάλι σε γήινη απόχρωση ή σε κάτι πιο χρυσό, που παίζει πολύ και μια μικρή τσάντα στο πλάι. Διαβάστε παρακάτω…
Μακρύ φόρεμα:  Ένα μονόχρωμο φόρεμα, ως τον αστράγαλο με τιράντες και έντονο V, ή στράπλες θα σε βγάλει πολλές φορές από το δίλημμα «τι να φορέσω». Προτίμησε πλατφόρμες για να το αναδείξεις καλύτερα και από αξεσουάρ ένα ρολόι.
Ολόσωμη φόρμα: Αυτό το γυναικείο ρούχο δεν μπορεί να λείπει από καμία γυναίκα. Αν μάλιστα επιλέξεις να φορέσεις την φόρμα σου με ένα jean jacket χωρίς μανίκια  και φλατ παπούτσια, θα έχεις κάνει ένα must-have street style look.
Τζιν πουκάμισο: Αν εργάζεσαι και θες να είσαι πιο χαλαρή ντυμένη μια φορά, αλλά με το κατάλληλο ύφος, το τζιν πουκάμισο είναι τέλειο για σένα. Το youweekly σου προτείνει να το συνδυάσεις με τα κομψά σου πέδιλα και μια backpack.
Μίντι φούστα: Η μίντι φούστα θα σου προσδώσει ένα πιο αυστηρό, αλλά κομψό και σοφιστικέ ύφος. Αν μάλιστα την φορέσεις με ένα crop μπλουζάκι θα απογειώσεις το crop μπλουζάκισου. Μην ξεχάσεις τα σκουλαρίκια σου και διάλεξε για το χτένισμά σου μια αλογοουρά.
youweekly.gr


Πηγή: http://ift.tt/2t20KrT
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top