ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Οι άνθρωποι λατρεύουν να ακολουθούν τις τάσεις των διάσημων. Γι’αυτό και ακολουθούν πιστά τις γραμμές ρούχων τους. Είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι κάνουν γενικά στην ζωή τους. Σήμερα όμως θα δείτε την ιστορία μίας 9μελης οικογένειας που έχει κάνει 13 επεμβάσεις στήθους αξίας 75,000 ευρώ.


Ακραίο, έτσι; Γνωρίστε την Chantal Marshall και τις κόρες της. Η Chantal πιστεύει πως το στήθος της την κάνει να νιώθει νεότερη. Η ίδια φιλοσοφία έχει περάσει και στα παιδιά της, οι οποίες έχουν κάνει όλες αυξητική στήθους εκτός από την Britney, την μικρότερη αδερφή (κέντρο). Η Chantal λατρεύει να βλέπει τις κόρες της να έχουν πολύ μεγάλο στήθος και ελπίζει κάποια μέρα να πείσει και την Britney να κάνει.

3 λίτρα στο σύνολο


Μέσα στις 5 αυτές κοπέλες υπάρχουν 3 λίτρα σιλικόνης – (από αριστερά) Emma και Ripley, Britney (που δεν θέλει πλαστική), η μητέρα Chantal, Terri και Tara.


Η Chantal έκανε την πρώτη επέμβαση το 1966 για €4,200 και από τότε έχει ξοδέψει συνολικά €20,000 για να κάνει το στήθος της όπως το θέλει.


Όχι μόνο η οικογένεια ξόδεψε €75,000 σε επεμβάσεις, αλλά μία από αυτές, η Ripley, έπρεπε να πάρει και δάνειο €3,000 για να πληρώσει τα μισά έξοδα της επέμβασης. Κάθε κόρη έκανε μόνη της οικονομία για τις επεμβάσεις της.


Η Britney, η νεότερη, φαίνεται να είναι διαφορετική και να θέλει να πάει πανεπιστήμιο. Παραδειγματίζεται από τις αδερφές της αλλά ποτέ δεν την ενδιέφερε μία πλαστική στήθους.



Μπορεί να μην της αρέσει το ψεύτικο στήθ0ς, αλλά βάφει συχνά τα μαλλιά της και χρησιμοποιεί μακιγιάζ.


Η Chantal έχει επίσης 4 γιους αλλά λένε πως το θεωρούν όλο αυτό ξεκαρδιστικό και δεν μπορούν να τις καταλάβουν.

Η εμφάνιση της Chantal άλλαζε μετά από κάθε εγκυμοσύνη και έτσι αποφάσισε να κάνει τις επεμβάσεις. Λέει πως το στήθος της την κάνει να νιώθει απίστευτα.


Πιστεύουν πως έχουν κερδίσει το όνομα των Kardashian του East Midlands και έχουν πάθει εμμονή με την εμφάνισή τους.

Η Chantal λέει: “Δεν υπάρχει συναγωνισμός στα στήθη μας – η Terri έχει το μεγαλύτερο. Είναι τεράστιο.”

Εκτός από την Βritney και οι γιοι της δεν υποστηρίζουν της απόψεις της. “Κάποιοι από τους γιους μου με θεωρούν τρελή και συνεχίζουν να λένε στην Britney πως θα πρέπει να είναι διαφορετική.”


Πηγή: http://ift.tt/2uKa1Gb
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top