ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Μια εκτέλεση μέρα μεσημέρι, σε έναν από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους του Γέρακα
, με θύμα έναν 59χρονο, που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ήταν ο πατέρας 22χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας του 20χρονου φοιτητή Θοδωρή Γαλαζούλα πριν από σχεδόν ένα χρόνο στην Πεντέλη.

Ήταν περίπου στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (15.07.2017) όταν ο 59χρονος άνδρας πάρκαρε το αυτοκίνητό του κοντά στη συμβολή των λεωφόρων Μαραθώνος και Σπάτων, στο ύψος του Γέρακα, για να περάσει απέναντι όπου βρισκόταν μαγαζί όπου ήθελε να ψωνίσει.

Επιστρέφοντας στο αυτοκίνητό του, ο δολοφόνος είχε στήσει καρτέρι θανάτου. Τον εκτέλεσε την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητο με τέσσερις σφαίρες. Δυο βρήκαν τον άτυχο 59χρονο άνδρα στο κεφάλι και άλλες δυο στον ώμο, όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ενώ όλα έγιναν στις 12:00 το μεσημέρι, ώρα αιχμής και μάλιστα έναν από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής, κανείς δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα και χρειάστηκε να περάσουν 3,5 ώρες έως ότου ένας περαστικός δεί το πτώμα του άνδρα μέσα στο αυτοκίνητο και καλέσει την αστυνομία!

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο βρήκαν το αυτοκίνητο με αναμμένη τη μηχανή και το air condition αλλά δεν βρήκαν ούτε το όπλο του εγκλήματος αλλά ούτε και τους κάλυκες από το πυροβόλο όπλο που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία!

Εκτιμάται από την αστυνομία ότι ο δράστης της άγριας δολοφονίας ήταν πεζός όταν πλησίασε το θύμα του για να το εκτελέσει. Ο άτυχος άνδρας δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν κάτοικος της περιοχής.

Αυτή τη στιγμή, η ασφάλεια εξετάζει δυο σενάρια: είτε το κίνητρο για τη δολοφονία είναι κάποιες προσωπικές διαφορές είτε η αντεκδίκηση.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος του θύματος. Ειδοποιήθηκε από την αστυνομία και βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας του συζύγου της. Με δάκρυα στα μάτια δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί. Λίγο μετά, έφυγε για να επισκεφτεί στη φυλακή τον γιό της και να του πει για το θάνατο του πατέρα του.

Η δολοφονία Γαλαζούλα
Η δολοφονία του φοιτητή Θοδωρή Γαλαζούλα είχε αποκαλυφθεί τον Μάιο του 2016 σε απόμερη περιοχή της Πεντέλης, κοντά στους Θρακομακεδόνες, ενώ δίπλα στην σορό του 20χρονου είχαν βρεθεί κάλυκες από φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.

Μέρες νωρίτερα οι γονείς του Θ. Γαλαζούλα είχαν δηλώσει στο Α/Τ Γλυκών Νερών, όπου βρίσκεται το σπίτι τους, την εξαφάνιση του γιου τους, ο οποίος είχε φύγει από το σπίτι απόγευμα Σαββάτου για να πάει βόλτα με φίλους του και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Ο Θ. Γαλαζούλας είχε πάει ανυποψίαστος στο ραντεβού με το δολοφόνο του, ο οποίος τον πυροβόλησε τρεις φορές και στην συνέχεια τον μετέφερε με αυτοκίνητο στο απόμερο σημείο της Πεντέλης, όπου και βρέθηκε το πτώμα.

Στις 23 Νοεμβρίου, συλλαμβάνεται 22χρονος ως ύποπτος για τον φόνο. Είχε εντοπιστεί στην περιοχή του Γέρακα και όταν είδε το περιπολικό που πλησίαζε στο αυτοκίνητό του επιχείρησε να το τρακάρει, όμως οι αστυνομικοί μετά από καταδίωξη κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Είχαν φτάσει σε εκείνον μέσα από τις κλήσεις που είχε κάνει το θύμα από το κινητό του. Οι τελευταίες συνομιλίες είχαν γίνει με τον 22χρονο. Όταν μάλιστα οι αστυνομικοί αφού εντόπισαν τον 22χρονο δράστη ερεύνησαν το σπίτι του βρήκαν ένα κουτί με κυνηγετικούς κάλυκες της ίδιας παρτίδας με εκείνους που βρέθηκαν πλάι στο πτώμα του φοιτητή. Με αυτό το στοιχείο αλλά και τις κλήσεις του κινητού ο 22χρονος αναγκάστηκε να ομολογήσει την πράξη του.


Πηγή: http://ift.tt/2tdZNAQ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top