ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Με κριτήριο την λειτουργικότητα.

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Με την Σελήνη στην Παρθένο, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στην διεκπεραίωση πρακτικών θεμάτων που μπορεί να σχετίζονται με την δουλειά σου ή γενικότερα την εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων στην καθημερινότητα σου. Ωστόσο, η Αφροδίτη στους Διδύμους οδηγεί τα βήματά σου και σε «πονηρές» ατραπούς, με πιθανή συνέπεια να «μπλέξεις» με καταστάσεις δύσκολες στην διαχείρισή τους. Επιπλέον, ο Άρης στον Λέοντα ίσως «γεννήσει» κάποιες αμφιβολίες ή δημιουργήσει παρεξηγήσεις στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα.
Ερωτικά
Αν το κλίμα εξακολουθεί να είναι κάπως «βαρύ», να θυμάσαι ότι δεν βοηθά πουθενά το να εμμένεις σε κάτι που τελείωσε ή απλά δεν γίνεται. Χαλάρωσε λοιπόν, περιμένοντας το νέο ξεκίνημα σου, που δεν θα αργήσει να έρθει, ίσως μάλιστα να «ψήνεται» ήδη! 

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Ο Άρης στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή οικογενειακή αναστάτωση ή την ανακίνηση ενός περιουσιακού θέματος. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στους Διδύμους, ίσως συνειδητοποιήσεις ότι ένα οικονομικό θέμα είναι τελικά πολύ πιο σύνθετο, αφού εμπλέκονται κάποια «μεγάλα» συμφέροντα. Κι αν τύχει να βρεθείς σε αδιέξοδο καλό είναι να μην επιμείνεις, ούτε βέβαια να υποκύψεις σε κάποιον εκβιασμό. Επιπλέον, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να επικεντρωθείς στα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Ερωτικά
Το ενδιαφέρον των άλλων για σένα είναι δεδομένο κι αν είσαι διαθέσιμος/η, θα έχεις όλη την… άνεση για να αξιοποιήσεις την ευκαιρία σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να υπάρξουν ζήλειες και ανταγωνισμοί, που θα χαλάσουν το καλό κλίμα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε καλεί να κλείσεις έναν κύκλο στην ζωή σου, αποφεύγοντας να «γαντζωθείς» από πρόσωπα ή καταστάσεις, που… δεν σε αφορούν πια! Επιπλέον όμως, ευνοεί την διερεύνηση των κρυφών πτυχών μιας υπόθεσης ή γενικότερα την ενασχόληση σου με μυστήρια αινίγματα κλπ. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σου ζητά να στρέψεις την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να «αμυνθείς» απέναντι στις απαιτήσεις ενός γνωστού ή συγγενή σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου αναδεικνύει την γοητεία και την λάμψη σου αλλά να μην ξεχνάς ότι το ζωηρό φως έλκει πολλά «πλάσματα της νύχτας»! Αν ψάχνεις λοιπόν για μια νέα σχέση απαλλαγμένη από εμμονές και χειραγωγήσεις είναι δύσκολο να την πετύχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να προωθήσεις τις ιδέες και το έργο σου, ενώ αναμένεται να αυξήσει κατακόρυφα τις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Επιπλέον, ο Άρης στον Λέοντα σε καλεί να μην βιαστείς να ξοδευτείς για κάτι, που σύντομα θα αποδειχθεί ότι ήταν αχρείαστο. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σου επισημαίνει ότι κάποιες καταστάσεις στην δουλειά σου μπορεί να είναι «στημένες» ή να υπαγορεύονται από πάθη και αντιζηλίες. Πρόσεξε ακόμη την διατροφή σου, αποφεύγοντας ιδίως τα «βρώμικα»!
Ερωτικά
Μια εκμυστήρευση θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι παιχνίδια έχουν παιχτεί πίσω από την πλάτη σου κι ίσως καταλήξεις σε κάποια πικρά συμπεράσματα. Παράλληλα όμως θα έχεις την ευκαιρία να έχεις με τον άνθρωπο σου μια «εκ βαθέων» συζήτηση.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά

Ο Άρης στο ζώδιο σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να προκύψουν αρκετά έκτακτα περιστατικά. Επιπλέον, η Σελήνη στην Παρθένο θα συμβάλλει σε οικονομικά «σκαμπανεβάσματα». Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους ενδέχεται να δράσει καταλυτικά στις σχέσεις και τις φιλίες σου κι αν τύχει να στενοχωρηθείς από αυτά που θα δεις ή θα μάθεις, μπορείς μεν να συγχωρέσεις τον/την «ένοχο» αλλά από την άλλη πλευρά είναι φανερό ότι δεν μπορείς να έχεις πια την ίδια σχέση μαζί του/της.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μια νέα γνωριμία θα σου βάλει… ιδέες, μην αναλάβεις όμως καμία δέσμευση αν πρώτα δεν «τσεκάρεις» το που και πώς κινείται. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως περάσει μια μικρή κρίση εξ αιτίας της παρέμβασης ενός τρίτου προσώπου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε παραπέμπει σε ένα νέο ξεκίνημα, ίσως όμως να συμβάλλει και σε μια κυκλοθυμία, που θα προβληματίσει τους άλλους. Επιπλέον, στην καθημερινότητα σου ενδέχεται να αντιμετωπίσεις ένα συναισθηματικό πρόβλημα ή αδιέξοδο που θα σε «καθηλώσει». Το σωστό ωστόσο θα ήταν να πάρεις μια «τελεσίδικη» απόφαση, αφήνοντας πίσω σου ότι σε πίκρανε. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε καλεί να φυλαχτείς από ύπουλες «μαχαιριές, ενώ μπορεί να σου φέρει κι ένα οξύ αλλά περαστικό θέμα υγείας
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση καλείσαι να κάνεις ένα «ξεκαθάρισμα» με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, πολύ περισσότερο αν διαπιστώσεις ότι τα πράγματα στην σχέση σας έχουν «ξεφύγει» και ουσιαστικά τελείς υπό αυστηρή… εποπτεία χωρίς την άδεια σου φυσικά! 

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο αναμένεται να επηρεάσει την φυσική σου κατάσταση, δίνοντάς σου μια καλή αφορμή για να πάρεις τις αποφάσεις σου σε θέματα σχετικά με την υγεία και την διατροφή σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να σου φέρει μια μάλλον δυσάρεστη είδηση ή ένα σχετικά «βαρύ» βίωμα. Στον αντίποδα έχεις να ωφεληθείς πολλά από εσωστρεφείς δραστηριότητες (διάβασμα, έρευνα κλπ). Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα ίσως συμβάλλει σε «αψιμαχίες» και εντάσεις μεταξύ φίλων και γνωστών.
Ερωτικά
Φαίνεται να μην μπορείς να καταλήξεις στο τι ακριβώς είναι αυτό που ζητάς με αποτέλεσμα να παλινδρομείς σε πρόσωπα και καταστάσεις. Και το κακό είναι ότι η περιέργεια σε συνδυασμό με την γοητεία σου μπορεί τελικά να σε μπλέξουν σε μια «ανθυγιεινή» περιπέτεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Ο Άρης στον Λέοντα αυξάνει την δυναμική σου στον επαγγελματικό στίβο και οφείλεις να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα. Επιπλέον, με την Αφροδίτη στους Διδύμους, το ενδιαφέρον σου για ένα οικονομικό ζήτημα θα πρέπει απαραιτήτως να συνδυαστεί και με την βούληση σου να ψάξεις τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μια φαινομενικά συμφέρουσα πρόταση, ώστε να αποφύγεις το ενδεχόμενο να πέσεις σε μια καλοστημένη παγίδα. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο ανανεώνει τον κύκλο των φιλικών επαφών-γνωριμιών σου.
Ερωτικά
Μπορείς να ικανοποιηθείς συναισθηματικά αλλά και υλικά από τον «δικό σου» άνθρωπο. Αν όμως στοχεύεις σε μια νέα κατάσταση, θα έπρεπε να το σκεφτείς… δύο φορές, αφού μπορεί να οδηγηθείς σε ένα πάθος που δεν θα μπορείς να ελέγξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο αναδεικνύει θέματα που σχετίζονται είτε με την καριέρα σου, είτε με ένα εγχείρημα σου που απευθύνεται στην κοινωνία. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να αξιοποιήσεις τις επαφές σου ώστε να μάθεις όλα εκείνα που θα… έπρεπε να γνωρίζεις! Ίσως βέβαια να σου εκμυστηρευτούν και κάτι δυσάρεστο ή «ενοχλητικό» σε σχέση με ένα πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα αυξάνει την «δίψα» σου για γνώσεις κι ίσως μπεις σε ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκμάθησης.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η έχεις πραγματικά την ευκαιρία να κάνεις το «μεγάλο βήμα», όχι όμως χωρίς να θυσιάσεις κάποιες από τις ελευθερίες σου, κάτι που τελικά μπορεί και να μην αντέξεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως να νιώσεις ότι «πνίγεσαι» από την πολύ… αγάπη! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο θα συμβάλλει στην αύξηση των μετακινήσεων σου και θα εντείνει την επικοινωνία σου, προς κάθε κατεύθυνση. «Παίζουν» ωστόσο και θέματα υγείας που ζητούν την λύση τους. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να ψάξεις για «μυστικά και ντοκουμέντα» που σχετίζονται κυρίως με τα εργασιακά σου. Ίσως μάλιστα σου ζητηθεί να μεσολαβήσεις ώστε να λυθεί μια περίπλοκη «εξίσωση», με αρκετούς… αγνώστους! Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε φέρνει πιο κοντά σε ένα αξιοσημείωτο κέρδος.
Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία στον χώρο της εργασίας σου μπορεί να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον, πρόσεξε όμως μήπως η «αχλάδα» έχει και… ουρά, πρόκειται δηλαδή για μια ερωτική υπόθεση που ξεκινά «ανάλαφρα» για να εξελιχθεί σε μεγάλο «κόλλημα»! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο αναδεικνύει οικονομικά θέματα, με πρώτο ζητούμενο την λογική διαχείριση των αναγκών-επιθυμιών σου. Παράλληλα, τόσο η Αφροδίτη στους Διδύμους, όσο και ο Άρης στον Λέοντα, δημιουργούν νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και καλό είναι να ξεκαθαρίσεις έγκαιρα το τοπίο, ιδιαίτερα αν κάποια πρόσωπα συνδέονται μαζί σου και επαγγελματικά. Δράσε όμως αυτοπροσώπως αφού σε διαφορετική περίπτωση όλο και κάποιος «καλοθελητής» θα βρεθεί για να διαστρεβλώσει τα λεγόμενα σου!
Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε φουλ «φόρμα», αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα σου έρθουν όλα βολικά, αφού… μίση και πάθη χρωματίζουν τις σχέσεις σου. Όσον αφορά δε σε μια νέα γνωριμία, φαίνεται πως κινείται σε «βαθιά νερά», τόσο που θα κινδυνέψεις να «πνιγείς» από τον πολύ… έρωτα! 

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο τονίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με σκοπό όμως να βγάλεις κάτι χρήσιμο από αυτές κι όχι να περιφέρεσαι ασκόπως από τον Άννα στον… Καϊάφα! Επιπλέον, καλείσαι να επιμεληθείς θεμάτων που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου, ξεκινώντας από την άθλησή σου. Παράλληλα, φαίνεται ότι στην οικογένεια σου υπάρχουν κάποια «στενόχωρα» πράγματα που δεν ξέρεις και ήρθε η ώρα να τα μάθεις, ενώ στην δουλειά σου θα σου προταθεί κάτι «δελεαστικό», που όμως δεν συνάδει με τις αρχές σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, σίγουρα θα έχεις τις… ευκαιρίες σου, ωστόσο να θυμάσαι ότι το «σεξαπίλ» σου σε κάνει «στόχο» ατόμων που δεν έχουν καθαρές ή αγνές προθέσεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να ενοχληθείς από «παιχνίδια» του/της συντρόφου σου. 
astrology.gr


Πηγή: http://ift.tt/2tX1o9A
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top