ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Σοκαριστικά είναι τα αποτελέσματα της νεκροψίας που πραγματοποιήθηκε από τον ιατροδικαστή στη σορό του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα στον Λαγανά.


Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΑΝΤ1, ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος του νεαρού τουρίστα προκλήθηκε από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχθηκε στο κεφάλι, κάποια εκ των οποίων του προκάλεσαν εγκεφαλική αιμορραγία.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο 22χρονος έφερε κακώσεις σε όλο του το σώμα. Μάλιστα όπως προκύπτει από τα βίντεο που έχει η Αστυνομία στα χέρια της οι δράστες χτυπούσαν τον νεαρό ακόμα και όταν αυτός ήταν αναίσθητος στην άσφαλτο!

Συγκλονίζει η δήλωση της οικογένειας

Γραπτή δήλωση στο site mystatesman.com έδωσε η οικογένεια του άτυχου Τεξανού τουρίστα που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (07/07) έξω από μπαρ στο Λαγανά, έπειτα από καυγά.

Η οικογένεια του 22χρονου Bakari Jaward Henderson, που είναι συντετριμμένη από τον χαμό του, αναφέρει ότι ο Αμερικανός είχε έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να εργαστεί για τη φωτογράφηση της νέας του συλλογής μόδας. Και προσθέτει ότι ο Bakari χτυπήθηκε μέχρι θανάτου από τουλάχιστον δέκα άτομα, «αγαπούσε να περνά χρόνο με την οικογένειά του και τους φίλους του, να ταξιδεύει και να γνωρίζει καινούριους ανθρώπους. Ήταν ένας στοχαστής και του άρεσε να ξεκινά νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες».

Στην ανακοίνωση της οικογένειας υπάρχουν και λόγια φίλων του: «Κύριε και κυρία Henderson, ο Bakari ήταν ένας καταπληκτικός φίλος, ένας από τους καλύτερους και παλιότερους φίλους, και ένας από τους πιο αυθεντικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει» έγραψε ο φίλος του θύματος, Jordan Zylberberg.

«Φανταστικό παιδί. Κάποιος με μεγάλο μέλλον», λέει ο γείτονας του Bill Norton. «Σκόπευε να ξεκινήσει τη δική σειρά ρούχων. Είχε καταφέρει να ταξιδέψει πολύ στον κόσμο, κι ας ήταν 22 ετών. Πιστεύω ότι ήταν το δεύτερο ή τρίτο υπερπόντιο ταξίδι του», προσθέτει.


Πηγή: http://ift.tt/2tY2qWo
loading...
 
Top