ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Πανελλαδικές 2017: Αγωνία για τις βάσεις- Ποιες σχολές θα δουν πτώση
Κορυφώνεται η αγωνία χιλιάδων μαθητών, καθώς αναμένουν την ανακοίνωση των βάσεων, η οποία θα γίνει μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου
. Ωστόσο, οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πτώση βάσεων που μπορεί να φτάσει και τα 800 μόρια.
Μέσα στην εβδομάδα ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατάθεσης των μηχανογραφικών των υποψηφίων για την εισαγωγή στις σχολές και τα τμήματα της Τριτοβάθμιας και τώρα, πλέον, όλοι αναμένουν την ανακοίνωση των βάσεων για το 2017. 
Οι αποδόσεις των υποψηφίων στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης κινήθηκαν σε μέτριες επιδόσεις, γεγονός που ίσως οδηγήσει σε πτώση σε των βάσεων. Ωστόσο, πιστεύεται ότι στις σχολές υψηλής ζήτησης οι βάσεις δεν θα έχουν μεγάλη πτώση.
Με βάση τα δεδομένα, αναμένεται αύξηση στις βάσεις στα ΤΕΙ που αφορούν σε παραϊατρικές και πολυτεχνικές ειδικότητες, καθώς εξασφαλίζουν πιο γρήγορη επαγγελματική αποκατάσταση. 
Την ίδια ώρα, στην περιφέρεια φαίνεται ότι τα Παιδαγωγικά Τμήματα, με βάση την εκτίμηση, θα έχουν άνοδο μέχρι και 1.500 μόρια. Όμως, υπάρχουν και σχολές που αναμένεται να έχουμε πτώση.
Στις οικονομικές σχολές αναμένεται να υπάρξει νέα πτώση, όπως αυτή του ΟΠΑ, με πτώση άνω των 600 μορίων, ενώ η Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοίκησης μπορεί να πέσει πάνω από 700 μόρια. Σε καθοδική τροχιά και οι σχολές πληροφορικής σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πειραιά, που αναμένεται να έχουν πτώση άνω των 450 μορίων.


Πηγή: http://ift.tt/2v8FxQU
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top