ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ο Άγιαξ ανακοίνωσε τα μαντάτα για τον Νούρι κι αυτά είναι άσχημα...

Σοκαριστικά αλλά και δυσάρεστα είναι τα νέα για τον Αμπντελάκ Νούρι.

Όπως ανακοίνωσε ο Άγιαξ, ο 20χρονος άσος που πρόσφατα κατέρρευσε σε φιλικό των Ολλανδών, διαγνώστηκε με μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

Ο νεαρός αμυντικός χαφ είχε χάσει τις αισθήσεις του στο φιλικό προετοιμασίας με την Βέρντερ Βρέμης στην Αυστρία και τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη με τους γιατρούς να τον θέτουν σε τεχνητό κώμα για να μπορέσουν να ελέγξουν την κατάσταση.

Με την γνωστοποίηση της διάγνωσης άπαντες πάγωσαν στον Άγιαξ. Είναι χαρακτηριστικό ότι το site του έπεσε λίγα λεπτά μετά την είδηση για τη μόνιμη εγκεφαλική βλάβη που υπέστη ο παίκτης.

Οι λεπτομέρειες της κατάστασης του 20χρονου βγαίνουν με το σταγονόμετρο. Ωστόσο, ολλανδικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι δεν πρέπει να αποκλειστεί ακόμα και το ανεύρυσμα.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Άγιαξ, Εντβιν Φαν ντερ Σαρ επεσήμανε για το θέμα: «Αυτό είναι το χειρότερο μήνυμα που θα μπορούσαμε να είχαμε λάβει. Είμαστε δίπλα στους γονείς του, τα αδέλφια και τους συγγενείς τους καθώς ο πόνος είναι απερίγραπτος. Πολλοί άνθρωποι έχουν συμπαρασταθεί με διάφορους τρόπους για την κατάστασή του Νούρι. Είναι τόσο μεγάλο ταλέντο, αλλά δυστυχώς δεν θα μάθουμε ποτέ πόσο μακριά θα μπορούσε να είχε φτάσει».

Θυμηθείτε πως κατέρρευσε ο Νούρι που πλέον δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του:
Πηγή: onsports.gr


Πηγή: http://ift.tt/2sTEOii
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top