ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Ενώπιον εκπλήξεων και ανατροπών.

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σου δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα στις συναλλαγές σου, αρκεί να αναδείξεις την διαφορετικότητά σου, αφού θα σου ανοίξει «πόρτες», δυσπρόσιτες για τους πολλούς. Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα δείχνει πρόθυμος να καλύψει πολλά κενά στην διασκέδασή σου αλλά και στις δημιουργικές ενασχολήσεις σου, μπορείς ωστόσο να αρκεστείς στα υπέρ μιας ευχάριστης παρέας χωρίς να εγείρεις περαιτέρω αναζητήσεις. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να «κυκλοφορήσεις» σε διάφορα στέκια ή να ταξιδέψεις.
Ερωτικά
Αν είσαι διαθέσιμος/η, σε περιμένουν ποικίλες «εξωτικές» εμπειρίες που είτε στο σύνολο τους είτε «κατά μόνας» θα ικανοποιήσουν απόλυτα την ανάγκη σου για κάτι που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε... πρόσεξε!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Ο Ερμής στον Λέοντα διευκολύνει την εξέλιξη θεμάτων σχετικών με το σπίτι ή την οικογένειά σου κι αν σκέφτεσαι να αναλάβεις κάποιες πρωτοβουλίες, βρίσκεσαι στο σωστό timing. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε φέρνει σε κατάσταση πληρότητας. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να αλλάξεις μυαλά και τακτική, πρωτοτυπώντας και υιοθετώντας νέες αντιλήψεις, ανεξάρτητα με το αν αυτές δεν αρέσουν σε κάποιους/ες. Αντίθετα αν κινηθείς «συμβατικά» το πιθανότερο είναι να πέσεις θύμα μιας αρνητικής έκπληξης ή ανατροπής.
Ερωτικά
Μια αναπάντεχη εξέλιξη σε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στην προσωπική σου ζωή, είτε πρόκειται για μια «καταλυτική» γνωριμία είτε για κάποιες αποκαλύψεις που θα επιβεβαιώσουν το ρητό «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον»!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου πολλαπλασιάζει τις χαρούμενες στιγμές σου και σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μπορείς να μοιραστείς πολλά. Επιπλέον, ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει σε ένα ευχάριστο ταξίδι ή να σου φέρει ένα ευχάριστο μαντάτο. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε μια απροσδόκητη αύξηση του εισοδήματός σου ή στο να λάβεις ένα ανέλπιστο δώρο. Αν μάλιστα κάνεις αυτό που δεν θα τολμούσε κανείς, τότε οι πιθανότητες θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο υπέρ σου.
Ερωτικά
Αν έχεις διάθεση για μια πικάντικη όσο και ξεχωριστή «περιπέτεια», χωρίς δεσμεύσεις, τότε το σύμπαν είναι μαζί σου. Αν όμως δεν είσαι σε θέση να διαχειριστείς την σχέση σου με ένα πρόσωπο διαφορετικής νοοτροπίας, μην μπεις καν στον κόπο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να αλλάξεις την πολιτική σου, επιλέγοντας κάτι πιο... extreme! Σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθείς στην «άχαρη» θέση να προσπαθείς να συνέλθεις από ένα «σοκ», που δεν προκάλεσες εσύ. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Λέοντα στηρίζει τα οικονομικά σουκι αν σχεδιάζεις μια σημαντική αγορά ή επένδυση, δεν έχεις παρά να κάνεις το καθοριστικό βήμα. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε βοηθά να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς στο δικό σου «μυστικό μέρος».
Ερωτικά
Παρά τον γοητευτικό της χαρακτήρα, μια νέα γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί αρκετά ασύμβατη με τα γούστα και τις συνήθειές σου, οπότε αν δεν έχεις όρεξη για «ταραχές» στην προσωπική σου ζωή, καλό είναι να απέχεις από οτιδήποτε σχετικό.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου δείχνει πρόθυμος να συμβάλλει με κάθε μέσον στην πρόοδο και την ανάδειξη των προσόντων σου. Μένει όμως σε σένα να εκμεταλλευτείς σωστά τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους εμπλουτίζει τις παρέες και τις φιλίες σου με νέα πρόσωπα. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός θα συμβάλλει στην αποκάλυψη παρασκηνιακών δράσεων, ενώ σε ωθεί σε αλλαγές και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για «νέα κόλπα» στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση από το εξωτερικό.
Ερωτικά
Μια φιλική σχέση δείχνει να παίρνει άλλες διαστάσεις και παρότι δεν υπάρχουν τα εχέγγυα μιας διάρκειας, ίσως να αξίζει τον κόπο να μπεις στην διαδικασία μιας πιο ερωτικής κατάστασης, αρκεί βέβαια να μην υπάρχουν εκατέρωθεν «ανειλημμένες υποχρεώσεις».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Η Αφροδίτη στους Διδύμους σου προσδίδει κοινωνική λάμψη και γοητεία, που φυσικά μπορείς να εκμεταλλευτείς για να υλοποιήσεις πολύ πιο εύκολα τα σχέδιά σου. Επιπλέον, ο Ερμής στον Λέοντα σε βοηθά να διασαφηνίσεις καταστάσεις, ίσως μάλιστα σου αποκαλυφθεί ένα σημαντικό μυστικό. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου με κάποια πολύ «ιδιαίτερα» άτομα, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να διαταραχθεί μια τρέχουσα φιλική σχέση σου.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίσεις προκλήσεις δύσκολες στην διαχείρισή τους, αφού τα αιτήματα της άλλης πλευράς δεν συνάδουν με την λογική σου. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε μπορεί να βρεθείς «ζευγαρωμένος/η» εντελώς στα ξαφνικά!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να γίνεις πιο ανοικτός/η στις αλλαγές ή να δοκιμάσεις κάτι το διαφορετικό στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα. Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα σε φέρνει κοντά σε άτομα ή φορείς που μπορούν να συμβάλλουν στο να... ξεμπερδεύεις μια ώρα αρχύτερα με ό,τι σε απασχολεί και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποδεχθείς την «βοήθεια του κοινού»! Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε κάνει... ακόμη πιο συμπαθή στους άλλους, ενώ μπορεί να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση από μακριά.
Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε μια περίοδο ανατροπών κι από αυτήν την άποψη τίποτα δεν είναι σίγουρο. Φρόντισε λοιπόν να «διασκεδάσεις» τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να «μυηθείς» σε σχέσεις που δεν έχουν τίποτα κοινό με αυτά που σου συνέβαιναν μέχρι τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Ο Ερμής στον Λέοντα ευνοεί τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς στόχους σου, ίσως μάλιστα βρεθείς σε εξαιρετικά πλεονεκτική θέση. Αν πάλι σκέφτεσαι να απευθυνθείς σε ένα ισχυρό πρόσωπο, τώρα είναι η ώρα. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί τα οικονομικά σου και σου επιτρέπει να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς. Παράλληλα, ενεργός Ουρανός δημιουργεί απρόβλεπτες καταστάσεις στην ζωή σου, όσον αφορά όμως στις πιο πνευματικές αναζητήσεις σου είναι εκείνος που θα σε βοηθήσει «να κάνεις την διαφορά».
Ερωτικά
Ο βαθμός της ευτυχίας σου είναι ευθέως ανάλογος με κατά πόσον είσαι απαλλαγμένος/η από ταμπού και προκαταλήψεις. Κι αν δεν «το ‘χεις» μην επιχειρήσεις να πειραματιστείς με μια κατάσταση που τελικά θα σε «βγάλει από τα ρούχα σου»!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Η Αφροδίτη στους Διδύμους αυξάνει τον δείκτη αποδοχής σου και βελτιώνει τις δημόσιες σχέσεις σου. Ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια συμφέρουσα πρόταση συνεργασίας. Επιπλέον, ο Ερμής στον Λέοντα σε τροφοδοτεί με πάμπολλες πληροφορίες, ενώ σε καλεί να ξεσκάσεις με ένα ταξιδάκι ή μέσα από επαφές με φίλους/ες και γνωστούς/ες. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε συμβουλεύει να μην εμπιστεύεσαι τόσο τα «σίγουρα» στον οικονομικό τομέα, αντίθετα θα κερδίσεις αν κυνηγήσεις την έκπληξη.
Ερωτικά
«Όταν λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια», λέει η γνωστή παροιμία και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο «γάτος» δεν είναι παρά οι ανασφάλειές σου, που η «εξαφάνιση» τους σου επιτρέπει να κινηθείς πιο ελεύθερα, ζώντας αυτά που σου έχουν λείψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός ενδέχεται να προκαλέσει ανατροπές, τόσο στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, όσο και στο οικογενειακό σου περιβάλλον, μπορείς ωστόσο να δρομολογήσεις εσύ πρώτος/η κάποιες αλλαγές με τον «αέρα» του ισχυρού ή του «αφεντικού». Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέονταευνοεί τα οικονομικά σου και πέρα από την κάλυψη των αναγκών σου μπορεί να σου προσφέρει κι ένα «έξτρα μπόνους». Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους βελτιώνει τις συνθήκες εργασίας σου, κάνοντας πολύ πιο εύκολα κάποια πράγματα.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μπορεί να σου γίνει μια απροσδόκητη κρούση από ένα άτομο «υπεράνω πάσης υποψίας». Μη διστάσεις λοιπόν να «σπάσεις» φόρμες και ταμπού, αφού σε συμφέρει! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι πιθανό να προκύψουν καταστάσεις «πέρα από κάθε λογική».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Ο Ερμής στον Λέοντα σου προσφέρει μερικές ακόμη ευκαιρίες για να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, δέξου λοιπόν τις προτάσεις που σου γίνονται, πριν... εκπνεύσει η προθεσμία τους! Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους διανθίζει την καθημερινότητά σου με περισσότερες ευχάριστες ή χαρούμενες καταστάσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να αλλάξεις τα κακώς κείμενα στην δουλειά σου, ακολουθώντας μια πρωτότυπη «συνταγή». Αν όμως τα θεωρείς όλα δεδομένα, ίσως δοκιμάσεις μια δυσάρεστη έκπληξη.
Ερωτικά
Μια κατ’ αρχάς επαγγελματική σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι... διαφορετικό, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν τα εχέγγυα μιας σταθερότητας ή διάρκειας. Επιπλέον, μπορεί να γίνεις αποδέκτης μιας «προκλητικής» πρότασης, είτε διά ζώσης είτε μέσω διαδικτύου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Ο Ερμής στον Λέοντα υποστηρίζει τα επαγγελματικά σου σχέδια, ιδιαίτερα αν ψάχνεις για δουλειά ή σκοπεύεις να ανανεώσεις τον εξοπλισμό σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους συμβάλλει στην διαμόρφωση ενός άνετου και πιο χαρούμενου οικογενειακού περιβάλλοντος. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να δοκιμάσεις κάτι... διαφορετικό στην προσωπική σου ζωή, μπορεί όμως να διαταράξει εντελώς ξαφνικά και «αναίτια» τις σχέσεις σου με αγαπημένο σου πρόσωπο, που «πειραματίζεται» σε βάρος σου.
Ερωτικά
Από την στιγμή που η διαφορετικότητα γίνεται main stream στην ζωή σου, το να προσπαθείς να κινηθείς με βάση «παραδοσιακές» τακτικές είναι μέγα... λάθος! Τόλμησε λοιπόν να κάνεις το παραπάνω βήμα, κυνηγώντας το «ανέφικτο» και θα δικαιωθείς.
astrology.gr


Πηγή: http://ift.tt/2u6X5vU
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top