ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Τα γυρίζει μητέρα της 14χρονης στο Βόλο: «Δεν ήξερα για τα ταξίδια στην Κέρκυρα με τον 55χρονο επιχειρηματία»
Τα γυρίζει η μητέρα της 14χρονης από τον Βόλο, η οποία σώθηκε την τελευταία
στιγμή από τα χέρια 55χρονου επιχειρηματία, όταν εκείνος προσπάθησε να ασελγήσει σε βάρος της σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας.
Η υπόθεση έχει σοκάρει το Πανελλήνιο, καθώς ο 55χρονος που είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, φέρεται να είχε και την άδεια της μητέρας της ανήλικης για να πραγματοποιήσει το ταξίδι στην Κέρκυρα, με στόχο να αποπλανήσει το κοριτσάκι μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου.
Τελικά, η ανήλικη σώθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα των καμαριέρων, οι οποίες φώναξαν τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου και εν συνεχεία κάλεσαν την αστυνομία.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ 14ΧΡΟΝΗΣ: «ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ταχυδρόμος Βόλου», η μητέρα της 14χρονης η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και είναι άνεργη, αρνείται πως είχε δώσει την συγκατάθεση της στον 55χρονο (με αντίτιμο να την βοηθά οικονομικά).
Όπως υποστηρίζει, δεν ήξερε τίποτα, ενώ τόνισε πως η 14χρονη αποφάσισε να πάει χωρίς να την ενημερώσει και όπως λέει, αν το γνώριζε, δεν θα έδινε την έγκρισή της γι’ αυτό το ταξίδι. Ένα ταξίδι που έμελλε να πάρει εφιαλτική τροπή για το ανήλικο παιδί.
Η 14χρονη βρίσκεται σε έμπειρα χέρια αστυνομικών, αλλά και παιδοψυχολόγου που προσπαθούν να επουλώσουν τα ψυχικά τραύματα της ψυχής της. Ο δράστης φέρεται να είχε πει ψέματα στη σύζυγό του ότι θα πάει για δουλειές, ενώ είχε κλείσει ολιγοήμερο ταξίδι στην Κέρκυρα με την 14χρονη. Κανείς από τους συγγενείς του δεν φανταζόταν τα όσα έκρυβε.
Σύμφωνα με τα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας, ο επιχειρηματίας είχε πάρει τη συγκατάθεση της μητέρας της μικρής, την οποία βοηθούσε οικονομικά επειδή ήταν άνεργη και φτωχή. Της πλήρωνε πολλές φορές το ενοίκιο και της έδινε χρήματα με αντάλλαγμα τα παιδιά της. Σύμφωνα με πληροφορίες διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις και με την 18χρονη, σήμερα, αδελφή της 14χρονης, η οποία έχει κληθεί να καταθέσει στην αστυνομία.


Πηγή: http://ift.tt/2sQsY8Q
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top