ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Από αλλεργική αντίδραση μετά από ένα κομμάτι τυρί που έβαλε κρυφά συμμαθητής στο σάντουιτς του πέθανε ο 13χρονος Karanbir Cheema.


O 13χρονος Karanbir Cheema, που είχε πολλές αλλεργίες, είχε πέσει πολλές φορές θύμα bullying στο σχολείο του, στο δυτικό Λονδίνο. Οικογενειακός φίλος του Karanbir αποκάλυψε ότι την ημέρα του θανάτου του, στις 28 Ιουνίου, κάποιος είχε βάλει κρυφά τυρί στο μεσημεριανό του.

Όταν το έφαγε ο Karanbir και άρχισε να νιώθει τα συμπτώματα πήγε στο γραφείο του σχολείου όπου φυλάσσεται το ειδικό φάρμακο αλλά το προσωπικό δεν μπόρεσε να τον βοηθήσει και κάλεσε ασθενοφόρο.

Ο Karanbir πέθανε δυστυχώς στο νοσοκομείο δύο εβδομάδες αργότερα έχοντας κοντά του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Την ίδια μέρα οι αρχές συνέλαβαν και ένα 13χρονο συμμαθητή του σε σχέση με το περιστατικό.

"Ο Karan ήταν στο ίδιο σχολείο με τον γιο μου και συνήθιζε να παίζει μαζί του ποδόσφαιρο και καράτε. Υπήρχε ένα παιδί που του έκανε bullying συνέχεια. Έβαλε τυρί στο φαγητό του. Όταν μίλησα σε συγγενή του μου είπε ότι κάποιος έβαλε τυρί στο γεύμα του και δεν το γνώριζε", δήλωσε η 40χρονη Humaira Khan.


Πηγή: http://ift.tt/2ueX5ef
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top