ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Οι 10 λόγοι που οι άνδρες θέλουν αυτό που νομίζουν ότι θέλουν οι γυναίκες!Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνδρες έχουν την τάση να παρερμηνεύουν τα λεγόμενα, τις διαθέσεις/προθέσεις των γυναικών, αλλά και τις επιθυμίες τους, ειδικά στο θέμα του σεξ αλλά και του «μεγέθους»! Ποια είναι η αλήθεια;
Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, MD, PSC, PhD, ουρολόγος-ανδρολόγος, βάζει τα πράγματα στη θέση τους και αποκωδικοποιεί τους λόγους που οι άνδρες θέλουν αυτό που νομίζουν ότι θέλουν οι γυναίκες.
Πρώτος λόγος η άγνοια.
Ο μέγας Φρόιντ, μπροστά στο ερώτημα τι θέλουν οι γυναίκες, είναι γνωστό ότι σήκωσε τα χέρια ψηλά και είπε «ρωτήστε τους ποιητές, γιατί η επιστήμη δεν το γνωρίζει». Ο πρώτος λόγος, δηλαδή, πηγάζει από μια άγνοια, αλλά και μια υποψία πως οι γυναίκες θέλουν πάντα κάτι περισσότερο από τα ανατομικά προσόντα των ανδρών.
Δεύτερος λόγος ο φθόνος του φαλλού. Είναι γνωστό πως ο φθόνος αυτός γεννήθηκε από μια ανατομική διαφορά που αφορούσε στα μεγέθη, αφού ο φαλλός του άνδρα είναι τουλάχιστον δέκα φορές μεγαλύτερος από το εξωτερικό γεννητικό όργανο της γυναίκας.
Τρίτος λόγος η υποψία των ανδρών πως, αφού οι γυναίκες φθονούν το μεγαλύτερο μόριο του άνδρα, καλύτερα να είναι πιο προικισμένοι, για να τους θέλουν ακόμη περισσότερο. Αλλά και να τους φθονούν πιο πολύ, είναι γνωστό πως ο φθόνος είναι ο καθρέφτης του θαυμασμού. Και ποιος αρσενικός δε θέλει να τον θαυμάζουν οι γυναίκες. Τα πιο πολύχρωμα φτερά τα έχουν, ως γνωστόν, τα αρσενικά παγώνια...
Τέταρτος λόγος η απληστία των αδρών για τα μεγέθη που είναι μετρήσιμα, αφού τον οργασμό της γυναίκας δεν τον κατανοούν, ούτε μπορούν να τον μετρήσουν.
Καλύτερα να μετρούν το ανατομικό τους μέγεθος, με την ελπίδα πως μπορεί αυτό να προκαλεί και οργασμό στη σύντροφό τους.
Πέμπτος λόγος η μεζούρα. Σε όλες τις έρευνες που γίνονται παγκόσμια, οι γυναίκες λένε πως δεν έχει σημασία το μέγεθος του φαλλού. Αλλά στην επόμενη ερώτηση, πόσο νομίζουν πως είναι το κανονικό μέγεθος, βάζουν τον πήχη τόσο ψηλά, που οι περισσότεροι άνδρες χάνουν στα σημεία. Οι περισσότεροι άνδρες δεν διαθέτουν πάνω από 13 εκατοστά κατά μέσο όρο και οι γυναίκες στην πλειοψηφία τους θεωρούν ότι φυσιολογικό μέγεθος είναι τα 17 εκατοστά.
Έκτος λόγος η εκδίκηση της Μήδειας. Όταν η γυναίκα θέλει να εκδικηθεί έναν άνδρα που την απάτησε, είναι σίγουρο ότι το μέγεθος του ανδρισμού του θα υποτιμηθεί, με μια φαντασιακή μεζούρα της γυναίκας. Είναι οι περιπτώσεις που, συνήθως, εκείνη βρίσκει ότι όλοι οι άλλοι άνδρες, πλην του δικού της, είχαν μεγαλύτερο μέγεθος.
Έβδομος λόγος ο φθόνος του φαλλού των αδρών για όλους τους άλλους άνδρες. Στην εποχή που όλα φαίνονται, είτε σε παραλίες, είτε σε γυμναστήρια, είτε σε αισθησιακές ταινίες, είναι φυσικό η ανασφάλεια των ανδρών να γίνεται ακόμη πιο έντονη... Ας μην ξεχνάμε πως η ζήλεια και η απληστία είναι κινητήριες δυνάμεις στον καπιταλισμό. Το σπίτι του γείτονα είναι πιο μεγάλο, το αυτοκίνητό του πιο ακριβό, κ.τ.λ.
Όγδοος λόγος η ανικανοποίητη φύση του ανθρώπου. Είναι ο ίδιος λόγος που οι άνθρωποι θέλουν πάντα κάτι άλλο από αυτό που έχουν, περισσότερα χρήματα, πιο όμορφες γυναίκες, πιο μεγάλο αυτοκίνητο, πιο έξυπνα παιδιά, ιδανικές κυβερνήσεις...
Ένατος λόγος η πίστη που σώζει. Το «πίστευε και μη ερεύνα» στο θέμα του φαλλού είναι μια βολική θεωρία, η οποία σώζει τους άνδρες που μεγάλωσαν από γυναίκες που τους έλεγαν πως ήταν μοναδικοί, μονογενείς και «προικισμένοι». Ποια μάνα δεν βλέπει το παιδί της ως το ομορφότερο όλων; Αυτοί οι κακομαθημένοι άνδρες, όταν φύγουν από την απόλυτη προστασία της μάνας, είναι σίγουρο ότι θα σπάσουν τα μούτρα τους με μια σύντροφο που δεν είναι διατεθειμένη να τους δει ως ιδανικούς, αλλά ως πραγματικούς και προβληματικούς εραστές και είτε θα τους το πει κατάμουτρα, είτε με πολλά υπονοούμενα.
Δέκατος λόγος οι άνδρες σήμερα, που δεν είναι οι πατριάρχες, οι κουβαλητές, οι προστάτες της οικογένειας, οι ζεν πρεμιέ. Από την εποχή που οι γυναίκες φάνηκε ότι μπορούν να κυβερνούν και σαν άνδρες –βλέπε Μέρκελ, Θάτσερ κ.τ.λ.– δεν είναι διατεθειμένες να βλέπουν άνδρες να κοκορεύονται για κάτι που δεν έχουν. Όπως δεν θα ανεχτούν έναν άνδρα με μικρότερο μέγεθος απ’ ό,τι θα ήθελαν.
«Οι άνθρωποι ζουν μια πραγματική ζωή που δεν την θέλουν αλλά και μια εικονική, που την φαντάζονται ως ιδανική. Και στον ιδανικό μας εγκέφαλο χωρούν πολλά φαντάσματα, ανεμόμυλοι και προπαντός ανεμοδαρμένα ύψη...
Γι’ αυτό οι πυραμίδες, οι ναοί και οι μεγάλες ιδέες θα είναι πάντα μεγαλύτερες σε μέγεθος από το μπόι του ανθρώπου.
Όπως οι γυναίκες αντιγράφουν τα ιδανικά μοντέλα στο σινεμά και στη διαφήμιση, κάνοντας χιλιάδες πλαστικές επεμβάσεις για να τους μοιάσουν, έτσι και οι άνδρες, πλέον, θα αντιγράφουν τις γυναίκες, προσπαθώντας να γίνουν ιδανικοί και αιώνιοι εραστές, με λίγα εκατοστά παραπάνω από αυτά που τους χάρισε η άδικη φύση ή, έστω, η επιλογή της μάνας τους» καταλήγει χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντινίδης.

Πηγή: onmed.gr


Πηγή: http://ift.tt/2tvrcMU
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top