ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/7

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Παιχνιδιάρικη διάθεση.

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά
Η είσοδος της Δήμητρας στον Καρκίνο σηματοδοτεί την έναρξη μιας κινητικότητας σε σχέση με το σπίτι ή την οικογένειά σου, με το «μενού» να περιλαμβάνει τόσο την πιθανότητα μιας μετακόμισης στο εγγύς μέλλον, όσο και την αύξηση της επισκεψιμότητας στον χώρο σου. Επιπλέον, φαίνεται να δρομολογείται μια περιουσιακή-νομική ρύθμιση. Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα σε κάνει πιο «παιχνιδιάρη/α» αλλά και δημιουργικό, με συνέπεια να υλοποιήσεις κάτι που «γυροφέρνει» στο μυαλό σου εδώ και καιρό.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, με την Αφροδίτη στους Διδύμους, όλοι φαίνεται να νοιάζονται για σένα και να σκέφτονται το πώς θα σε ικανοποιήσουν. Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει σε γκρίνιες και εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Το πέρασμα της Δήμητρας στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει θετικά στην δικτύωσή σου με πρόσωπα ή κύκλους που έχουν τη διάθεση και την ικανότητα να βοηθήσουν στην προώθηση του έργου και των ιδεών σου. Επιπλέον, μέσα στο διάστημα που ακολουθεί είναι πιθανό να κάνεις ένα σημαντικό ταξίδι ή να επιμορφωθείς γύρω από το μάρκετινγκ και την διαφήμιση. Όσο για τα πιο επίκαιρα ζητήματα, ο Ερμής στον Λέοντα σε καλεί να επικεντρωθείς στο σπίτι ή την οικογένειά σου ή να οργανώσεις μια κοινωνική εκδήλωση στον χώρο σου.
Ερωτικά
Το πρακτικό πνεύμα σου θα προσελκύσει ένα «διακεκριμένο» πρόσωπο, που ασχολείται με τα οικονομικά και με το οποίο μπορεί να υπάρξει μια ενδιαφέρουσα συνέχεια. Παράλληλα όμως, φαίνεται πως κάποιος/α που σε ζηλεύει «βάζει λόγια», ώστε να μην ευοδωθούν οι επιθυμίες σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Ο Ερμής στον Λέοντα τονίζει τις επικοινωνιακές σου αρετές και σε καλεί να προωθήσεις τις ιδέες και το έργο σου με κάθε τρόπο ή μέσον που διαθέτεις. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να ταξιδέψεις, ενώ ίσως μάθεις κάτι που θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο για μια υπόθεσή σου. Παράλληλα, η είσοδος της Δήμητρας στον Καρκίνο μπορεί να συνεισφέρει στο εγγύς μέλλον σε μια επωφελή οικονομική συμφωνία, ίσως όμως να δημοσιοποιηθούν και κάποια οικονομικά δεδομένα σου, που θα προτιμούσες να παραμείνουν κρυφά.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε φέρνει κοντά σε ευνοϊκά διακείμενα πρόσωπα κι αν επιθυμείς κάτι περισσότερο, ο δρόμος είναι... ανοικτός! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, θα περάσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου, ίσως μάλιστα να προκύψει κι ένα πιο «επίσημο» δέσιμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η είσοδος της Δήμητρας στο ζώδιό σου σε καλεί να «ξανοιχτείς» και γενικότερα να επικοινωνήσεις με κόσμο, και να ανταλλάξεις απόψεις, αφού με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσεις μια πιο πλήρη εικόνα των πραγμάτων. Επιπλέον, από τούδε και στο εξής θα έχεις την ευκαιρία να δικτυωθείς σε υψηλούς κύκλους και να διαπραγματευτείς το καλύτερο για σένα. Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα διαμορφώνει πιο θετικές συνθήκες για τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να προβείς σε κάποιες εμπορικές πράξεις που θα σε δικαιώσουν.
Ερωτικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να σε βάλει σε περιπέτειες, άλλοτε ευχάριστες κι άλλοτε όχι, σε καμία περίπτωση όμως δεν πρόκειται για κάτι που θα κρατήσει πολύ. Αντικειμενικά λοιπόν, η πολιτική που ανταποκρίνεται περισσότερο στα δεδομένα σου είναι του τύπου... «κτυπάω και φεύγω»!.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου παραπέμπει σε ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα, με την προϋπόθεση να «ακονίσεις» τις γνώσεις και τις δεξιότητές σου, «βγάζοντας» τον καλύτερο εαυτό σου. Επιπλέον, αναμένεται να ωφεληθείς από διαμεσολαβητικές προσπάθειες. Παράλληλα, η είσοδος της Δήμητρας στον Καρκίνο σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις για τα εργασιακά σου, ιδιαίτερα αν το αντικείμενό τους έχει να κάνει με κόσμο. Επιπλέον, μέσα στο διάστημα που ακολουθεί, ενδέχεται να υπάρξουν αυξημένες επαφές για ζητήματα υγείας ή διατροφής.
Ερωτικά
Μια έντονη όσο και κρυφή επιθυμία μπορεί να σε παρασύρει σε «πονηρές» ατραπούς, σε κάθε περίπτωση όμως οι σχέσεις που συνάπτεις αυτήν την περίοδο, είτε έχουν μόνον σεξουαλικό χαρακτήρα, είτε είναι πολύ δύσκολο να «νομιμοποιηθούν» ή να «δηλωθούν» και στον... έξω κόσμο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Η είσοδος της Δήμητρας στον Καρκίνο αναμένεται να συμβάλλει τα μέγιστα στην βελτίωση των δημόσιων σχέσεών σου, αλλά και σε μια πολλαπλώς επωφελή συμφωνία ή συνεργασία με έναν συλλογικό φορέα. Αν λοιπόν σκέφτεσαι να συμμετάσχεις «στα κοινά», θα έχεις τις ευκαιρίες και τις προτάσεις σου. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Λέοντα σε καλεί να έχεις τον νου σου και σε όσα διαμείβονται στο παρασκήνιο, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις κι ένα ενδιαφέρον μυστικό, σχετικό με τα προσωπικά σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μια νέα γνωριμία εκτός από το συναισθηματικό ενδιαφέρον που θα σου προκαλέσει, μπορεί να παίξει κι έναν κομβικό ρόλο σε μια υπόθεση που σε αφορά. Ανάλογες βοήθειες όμως μπορεί να λάβεις ακόμη κι αν είσαι δεσμευμένος/η, αξιοποιώντας τη γοητεία σου!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Το πέρασμα της Δήμητρας στον Καρκίνο σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου με σημαντικές επαγγελματικές ή κοινωνικές διακρίσεις. Επιπλέον, στο επόμενο διάστημα αναμένεται να δικτυωθείς και να πετύχεις περισσότερα μέσα από συμφωνίες ή συνεργασίες με επίσημο χαρακτήρα. Παράλληλα, στο σήμερα, ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου, δεν αποκλείεται μάλιστα να γνωρίσεις κι ένα πρόσωπο που στην πορεία θα αποδείξει με πολλούς τρόπους τις καλές προθέσεις του.
Ερωτικά
Το ευχάριστο κλίμα που δημιουργείται έχει κυρίως επικοινωνιακό χαρακτήρα και δεν συνδέεται απαραίτητα με κάτι πιο «βαθύ». Αν όμως ενδιαφέρεσαι για οτιδήποτε νέο, θα έχεις πάμπολλες ευκαιρίες να κάνεις την «βολιδοσκόπησή» σου, προσβλέποντας σε μια ευτυχή κατάληξη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Ο Ερμής στον Λέοντα αναδεικνύει θέματα που σχετίζονται είτε με την καριέρα σου είτε με ένα εγχείρημά σου που απευθύνεται στην κοινωνία. Είναι ακόμη πιθανό να λάβεις και μια συγκεκριμένη στήριξη ή βοήθεια από ένα ισχυρό πρόσωπο, όχι όμως χωρίς να βάλεις λίγο «νερό στο κρασί σου». Παράλληλα, η είσοδος της Δήμητρας στον Καρκίνο σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου πολύ πιο επικοινωνιακής, που θα σε βοηθήσει να βρεις συμμάχους ή συνοδοιπόρους «και με την βούλα» ακόμη και στα... πέρατα της οικουμένης!
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε ένα πρόσωπο με καλή εμφάνιση αλλά τίποτε περισσότερο και σε ένα άλλο που διακρίνεται για την μαχητικότητά του και είναι για σένα μια σαφώς πιο δύσκολη υπόθεση. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις πάντως, πρόκειται για κάτι κυρίως σεξουαλικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Η είσοδος της Δήμητρας στον Καρκίνο μετατοπίζει το ενδιαφέρον και τις προτεραιότητές σου σε οικονομικά ζητήματα, όπου μέσα στο προσεχές διάστημα είναι στο πρόγραμμα επίσημες ρυθμίσεις και συμφωνίες, που θα σε βοηθήσουν να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη αλλά και να επωφεληθείς. Όσο για τις άμεσες εξελίξεις, ο Ερμής στον Λέοντα αναμένεται να συμβάλλει στην αύξηση των επαφών και των μετακινήσεών σου, ίσως όμως η πιο παραγωγική του διάσταση να κρύβεται στις πνευματικές αναζητήσεις σου.
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση ενδέχεται να προκύψουν έντονες διαφωνίες ή προστριβές με τον άνθρωπό σου με αφορμή ένα οικονομικό θέμα αλλά ο «πόλεμος» μπορεί εύκολα να «γυρίσει» σε έρωτα Αν πάλι είσαι «ελεύθερο πουλί», θα έχεις σίγουρα τις... πολλές ευκαιρίες που σου αξίζουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η είσοδος της Δήμητρας στον Καρκίνο έχει για σένα δεσπόζουσα σημασία, αφού, πέραν της αναμενόμενης δικτύωσής σου με ισχυρά ή «αναγνωρίσιμα» πρόσωπα, μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο το πλαίσιο των συνεργασιών σου. Επιπλέον, ανοίγει ο δρόμος για την νομική κατοχύρωση σου ή κάποιες διαπραγματεύσεις που θα επικυρώσουν τον ισότιμο ρόλο σου σε μια υπόθεση. Όσο για το σήμερα, ο Ερμής στον Λέοντα προσφέρεται για οικονομικές διεργασίες, καθώς θα σου ανοίξει τον δρόμο για να βρεις τις πιο κατάλληλες πηγές χρηματοδότησης.
Ερωτικά
Η μεν Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να δείξεις το ενδιαφέρον σου προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με ένα χρήσιμο όσο και ήπιο τρόπο, στα πλαίσια μιας αμοιβαίας... εξυπηρέτησης. Ο δε Άρης στον Καρκίνο σε θέλει πιο ανεξάρτητο/η και διεκδικητικό/η, οπότε διάλεξε και πάρε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Ο Ερμής στον Λέοντα τονίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, διευρύνοντας το «target group» στο οποίο απευθύνεσαι. Επιπλέον, σε κάνει πολύ πιο κοινωνικό/η και αναμένεται να συναντήσεις «κάθε καρυδιάς καρύδι». Παράλληλα, η είσοδος της Δήμητρας στον Καρκίνο ορίζει την έναρξη μιας θετικής περιόδου για τα εργασιακά σου, μέσα από συμφωνίες αλλά και την σύναψη μιας σύμβασης που θα σε «σιγουρέψει». Αν μάλιστα η δουλειά σου απευθύνεται στο κοινό, τότε το πλεονέκτημά σου γίνεται ακόμη μεγαλύτερο.
Ερωτικά
Οι επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη, ωστόσο στην πλειοψηφία τους τα άτομα που ενδιαφέρονται για σένα χαρακτηρίζονται από μια συναισθηματική αστάθεια, κάτι που δεν αποτελεί εχέγγυο σταθερότητας ή αξιοπιστίας, οπότε «παίξε» χωρίς να νοιώθεις κάποια... υποχρέωση!

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Η είσοδος της Δήμητρας στον Καρκίνο σου ανοίγει τον δρόμο για να γνωρίσεις «σημαίνοντα» πρόσωπα αλλά και να διακριθείς στον κοινωνικό στίβο. Το μόνο «ενοχλητικό» μπορεί να είναι η δημοσιοποίηση κάποιων «προσωπικών δεδομένων σου», που αφορούν κυρίως τις σχέσεις σου με τους άλλους. Παράλληλα, με τον Ερμή στον Λέοντα, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στην διεκπεραίωση πρακτικών θεμάτων που μπορεί να σχετίζονται με την δουλειά σου ή γενικότερα την εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων στην καθημερινότητά σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε παραπέμπει σε ένα «κοκούνινγκ», υποστηρίζοντας βασικά μια ήδη υπάρχουσα σχέση. Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν είσαι μόνος/η, ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί σε μια περιπέτεια, ικανή να «σπάσει» το καθεστώς της μοναξιάς σου.
astrology.gr


Πηγή: http://ift.tt/2u0UF2j
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top