ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Πάτρα: Το μπαράκι της ακολασίας - Αυτοψία αστυνομικών στο κρυφό δωμάτιο!

Οι αστυνομικοί κατά τον κλασικό και αποδοτικό τρόπο προσποιήθηκαν τους πελάτες και κανόνισαν να συνευρεθούν ερωτικά με την 35χρονη σερβιτόρα, που εργαζόταν στο μπαρ. Μέσα στο κατάστημα...

υπήρχε ξεχωριστός χώρος για τις ερωτικές συνευρέσεις και το κόστος κάθε συνάντησης ανερχόταν στα 50 ευρώ, που οι πελάτες έπρεπε να δώσουν προκαταβολικά. Για την υπόθεση συνελήφθη από την Ασφάλεια Πατρών, μια 49χρονη, υπεύθυνη του καταστήματος σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία, παράβαση υγειονομικού ενδιαφέροντος και απασχόληση μη νόμιμου αλλοδαπού, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν τον 25χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται. Η σύλληψη της μαστροπού, είναι αποτέλεσμα συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, που οργάνωσαν και υλοποίησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Πάτρα.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση συνελήφθη η 49χρονη, καθότι διαπιστώθηκε ότι ως υπεύθυνη του καταστήματος, προέτρεπε 35χρονη από την Αλβανία, να συνευρίσκεται ερωτικά με πελάτες, μέσα στο κατάστημα, έναντι προσυμφωνημένου χρηματικού ποσού.

Επίσης, συνελήφθη η 35χρονη εκδιδόμενη, διότι από τον έλεγχο των στοιχείων της προέκυψε ότι, δεν κατείχε πιστοποιητικό υγείας και άδεια νόμιμης διαμονής στη χώρα μας, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθη και ένας 43χρονος θαμώνας του καταστήματος, στον οποίο σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών βρήκαν και κατέσχεσαν μια συσκευασία με χασίς συνολικού βάρους έξι γραμμαρίων.

Πηγή: thebest.gr


Πηγή: http://ift.tt/2uPAKV8
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top