ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ανακαίνιζε το σπίτι και βρήκε κλειστό ερωτικό γράμμα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Χρόνια μετά, το παρέδωσε σε αυτόν που έπρεπε...

Όταν κάποιος κάνει ανακαίνιση στο σπίτι του, το τι θα βρει παραμένει ένα μυστήριο. Από ξεχασμένα ρούχα, παλιά αντικείμενα μέχρι και χαρτιά θαμμένα κάτω από έπιπλα. Κανείς όμως δεν περίμενε αυτό που βρήκε η Melissa Fahy.

Σε μια σχισμή του πατώματος, η Melissa βρήκε ένα κλειστό γράμμα. Το χαρτί ήταν κίτρινο από τα χρόνια, αφού η ημερομηνία έγραφε 1945. Αμέσως, το άνοιξε από περιέργεια και αυτό που είδε την συγκλόνισε. Ήταν ερωτικό γράμμα μιας γυναίκας για τον άνδρα της που ήταν βετεράνος.

Εξέφραζε την αγάπη και την αφοσίωση στον άνδρα της και έλεγε πως ανυπομονεί για την επιστροφή του. Η Melissa Fahy συγκινήθηκε και ένιωσε ότι το καθήκον της ήταν ένα. Να βρει τον άνδρα και να του το παραδώσει έστω και καθυστερημένα...

Μετά από πολλές ώρες έρευνας στο Facebook, τελικά τον βρήκε! Ο άνδρας τώρα είναι 96 χρονών ζει στην Καλιφόρνια και δέχτηκε αμέσως την πρόταση της να του το παραδώσει. Ο 96χρονος της είπε ότι η Virginia, η γυναίκα του και αυτή που έστειλε το γράμμα, πέθανε πριν 6 χρόνια.

Ο ίδιος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, αφού θυμήθηκε την αγάπη που μοιράζονταν οι δυό τους. 

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:


newsit.gr


Πηγή: http://ift.tt/2sB7mAX
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top