ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Έκτισε σκάλα στο παράθυρό της για να έχουν πρόσβαση τα αδέσποτα ζώα της γειτονιάς, στο διαμέρισμά της. Έτσι, καμία γάτα δεν κρύωνε πέρσι τον χειμώνα γύρω από το σπίτι της!



Τα αδέσποτα ζώα ταλαιπωριούνται πολύ στον δρόμο, ψάχνοντας τροφή και ζώντας υπό αντίξοες συνθήκες ειδικά τον χειμώνα που το κρύο για αυτά, είναι τσουχτερό. Η Şebnem Ilhan λοιπόν, ανέλαβε δράση!

Η Şebnem από την περιοχή Tekirdag της Τουρκίας, είναι οδοντίατρος και από μικρή φρόντιζε τα αδέσποτα γατάκια της γειτονιάς της. Αυτός ο Χειμώνας που πέρασε ήταν ο πιο έντονος για την χώρα της και δεν μπορούσε να βλέπει τα ζώα να ταλαιπωριούνται.

Τι λύση βρήκε; Έφτιαξε μια υπέροχη σκάλα για τα μικρά τετράποδα που συνδεόταν με το παράθυρό της και έτσι οι γάτες είχαν πρόσβαση στο σπίτι της. Οι γάτες είχαν την δυνατότητα να απολαμβάνουν με αυτόν τον τρόπο, τη ζεστασιά του διαμερίσματος και την φροντίδα από έναν άνθρωπο που αγαπά τα ζώα.

Η ίδια δηλώνει: "Για να μην έχουν παράπονο οι γείτονές μου με την κατασκευή, τοποθέτησα και γλαστράκια με λουλούδια δίπλα από τα σκαλοπάτια έτσι ώστε να φαίνεται όμορφη!".

Η προσφορά της Şebnem δεν φτάνει μόνο εκεί! Βοηθά εθελοντικές φιλανθρωπικές οργανώσεις και φροντίζει να περνά πολύ χρόνο με τα σκυλιά και τις γάτες της γειτονιάς της. "Εύχομαι κανένα ζώο να μην είναι πεινασμένο ή δυστυχισμένο. Το μόνο που θέλω είναι να είναι χαρούμενα". Και τα αδέσποτα ζώα της γειτονιάς της είναι σίγουρα χαρούμενα!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: newsit.gr


Πηγή: http://ift.tt/2shpGOk
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top