ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ένας έφηβος “κλέφτης” μπορεί να μείνει για πάντα ταπεινωμένος αφού ένας τατουατζής τον έπιασε και του έκανε τατουάζ στο μέτωπο γράφοντας “Είμαι κλέφτης.”



Ο καλλιτέχνης, Maycon Wesley από την Βραζιλία, στρίμωξε τον έφηβο – ο οποίος είχε κλέψει το ποδήλατο ενός άντρα με ένα πόδι – τον έβαλε να κάτσει στην καρέκλα και κατέγραψε την στιγμή που του έκανε το τατουάζ.

Η φράση είναι στα Πορτογαλικά και γράφει: “Eu sou ladrão e vacilão,” το οποίο σημαίνει “Είμαι κλέφτης και χαμένο κορμί.”

Αφού το έκανε, ρώτησε τον ντροπιασμένο έφηβο αν του άρεσε:

This thief from Brazil may forever  be embarrassed after a tattoo artist caught him and inked his forehead with 'I am a thief.'

Τοπικές αναφορές λένε πως το αγόρι – που φαινόταν τρομαγμένο ενώ ο καλλιτέχνης ζωγράφιζε στο μέτωπό του – εξαφανίστηκε μετά το περιστατικό, που έγινε την Παρασκευή. Η οικογένειά του είδε μετά το βίντεο επειδή κυκλοφόρησε πάρα πολύ στο διαδίκτυο και ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία.

They first sat him down on a white plastic chairThe next step was to scribble the damning words on his forehead

Η αστυνομία συνέλαβε τον Wesley και τον φίλο του, Ronildo Moreira de Araujo – του οποίου η φωνή ακούγεται στο βίντεο – την Κυριακή και τους κατηγόρησε για βασανιστήριa. Οι δυο τους είπαν πως άφησαν τον έφηβο να φύγει και δεν ξέρουν μετά πού πήγε.

Τι πιστεύετε για την πράξη του τατουατζή; Είχε δικαίωμα να κάνει κάτι τέτοιο;


Πηγή: http://ift.tt/2s2YosT
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top