ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Είναι οριστικό! Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για τον τελικό του Survivor! Που θα γίνει και πότε…
(Βίντεο)

Καλεσμένοι σήμερα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκαν η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και ο Κώστας Κοκκινάκης!

Η διευθύντρια προγράμματος του Σκάι έδωσε απαντήσεις στο Survivor Πανόραμα για το θέμα που απασχολεί όλους τους φανς του παιχνιδιού, και αυτό δεν είναι άλλο από το πότε θα γίνει ο τελικός, που θα γίνει και με ποιο τρόπο θα διεξαχθεί!

«Ο ημιτελικός θα γίνει στις 4 και ο τελικός στις 5 Ιουλίου στην Αθήνα! Στον τελικό θα είναι δύο παίκτες και στον ημιτελικό τέσσερις, όμως και στον τελικό και στον ημιτελικό θα είναι όλοι οι παίκτες εκεί!», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε: Διαβάστε παρακάτω…

«Οι παίκτες θα επιστρέψουν νωρίτερα από τις 4 Ιουλίου, αλλά δεν θα έρθουν στην Ελλάδα για να μην υπάρξουν διαρροές, θα τους πάμε σε ένα άλλο μέρος και δεν θα έχουν και κινητό, δεν θα έχουν δηλαδή καμία επικοινωνία! Δεν θα σας πω όμως το που θα τους πάνε…», ανέφερε η ίδια!

Στη συνέχεια ο Κώστας Κοκκινάκης ανέφερε πως ο ίδιος γνωρίζει ότι οι παίκτες θα ντύνονται κανονικά και θα τρώνε κανονικά απλά δεν θα έχουν καμία επικοινωνία και με κανέναν!

«Τα αγωνίσματα όλα θα τα δείξουμε από τον Άγιο Δομίνικο, δεν θα υπάρξει αγώνισμα επί τόπου εκείνη τη στιγμή! Στον ημιτελικό θα υπάρχουν αγωνίσματα που θα τα δούμε στο βίντεο και από τους 4 παίκτες, βάσει αγωνισμάτων και ψηφοφορίας, θα πάμε στους δύο, που οι δύο θα πάνε σίγουρα μόνο από ψηφοφορία του κοινού, η οποία θα είναι καινούρια όπως και η ψηφοφορία του ημιτελικού! Δείτε όλες τις πληροφορίες στο παρακάτω βίντεο:


Πηγή: http://ift.tt/2seYuhr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top