ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Με ένα δυσάρεστο γεγονός «μαυρώθηκαν» οι...τελευταίες μέρες στον Άγιο Δομίνικο. Λίγο πριν την αναχώρηση των παικτών για τον ημιτελικό και τον τελικό που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, βίωσαν κάτι πολύ οδυνηρό που κλόνισε τη ψυχολογία τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του govastileto.gr, ένας θάνατος ενός από τα πιο αγαπημένα παιδιά όλων που εργαζόταν στην παραγωγή του Survivor, τους βύθισε όλους στο πένθος.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του στησίματος του τελευταίου αγωνίσματος στο νησί το οποίο θα παρακολουθήσουμε την Κυριακή, ο Ντιέγκο, που τον είχαμε δει να συμμετάσχει σε πολλά από τα συμβούλια του νησιού κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών, όταν τον καλούσε ο Σάκης Τανιμανίδης για τη διαδικασία των ερωτήσεων, τραυματίστηκε θανάσιμα.

Ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος, μετά την είδηση του θανάτου του πέρασε στο χέρι του ένα μαύρο περιβραχιόνιο ως ένδειξη πένθους.

Με μια πιο προσεκτική ματιά στο τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής θα παρατηρήσετε και εσείς το μαύρο περιβραχιόνιο στο χέρι του παίκτη από την ομάδα των μαχητών. Αλλά και ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε κάποια πλάνα εμφανίζεται με ένα μαύρο μαντήλι στο λαιμό πιθανόν για τον ίδιο λόγο.


Πηγή: http://ift.tt/2t4kETU
loading...
 
Top