ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Το Survivor πλέον μπαίνει και τυπικά στην τελική του ευθεία, αφού μετά τον τραυματισμό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, μετατρέπεται σε ατομικό με τον νικητή να είναι μόλις ένας, όπως ανακοίνωσε και ο Σάκης Τανιμανίδης στο τρέιλερ της Δευτέρας!


Δείτε το εδώ:


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή! Ένα καθηλωτικό επεισόδιο περίμενε όλους τους λάτρεις του Survivor την Κυριακή, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να είναι κυριολεκτικά μια ομάδα μόνος του! 
Ο Ντάνος παρά που έπαιζε μόνος του, δεν δίστασε να πάρει το παιχνίδι και να κερδίσουν οι Διάσημοι με 10-6…
Δείτε τη νίκη του στο βίντεο που ακολουθεί:
Έτσι Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γιώργος Αγγελόπουλος είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το μοναδικό τους έπαθλο, όμως δεν έλειψαν τα απρόοπτα! Το έπαθλο που κέρδισαν οι Διάσημοι ήταν φως και μεταξύ άλλων, και φούρνος μικροκυμάτων για να ζεσταίνουν το φαγητό τους!
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος από συνήθεια έβαλε κατά λάθος στον φούρνο το ξύλινο πιατάκι με αποτέλεσμα να αρχίσει να μυρίζει….
Μόλις είδαν ότι μυρίζει κατάλαβαν τι έκανε και το έβγαλαν άρον άρον. «Πάλι καλά που το πήραμε γρήγορα χαμπάρι, και δεν κάψαμε το έπαθλο. Κρίμα να βάζαμε φωτιά…»
Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:
ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ
Και περνάμε τώρα στην πιο… περίεργη και απρόβλεπτη μέρα του φετινού Survivor! Εκεί όπου για πρώτη φορά Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν ατομικά! Ο μεγάλος νικητής, όπως ανακοίνωσε στο τρέιλερ της Δευτέρας ο Σάκης Τανιμανίδης, θα είναι ένας και το Athensmagazine.gr σας έχει αποκλειστικό ρεπορτάζ από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιος κερδίζει σήμερα; Αρχικά πρόκειται για ένα αγώνισμα κυρίως ταχύτητας και λιγότερο δύναμης και όπως είναι λογικό τα μεγάλα φαβορί είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος! Με βάση τα όσα έχουμε δει στα Survivor άλλων χωρών, όποιος χάνει μένει εκτός συνέχειας! Επομένως βλέποντας το τρέιλερ καταλαβαίνουμε ότι ο Ντάνος παίζει με τουλάχιστον τέσσερις αντιπάλους, αφού αρχικά τον βλέπουμε να αγωνίζεται με την Σάρα, εν συνεχεία με τον Μάριο, μετά με τον Αναγωνστόπουλο και στην συνέχεια με τον Βασάλο! Μάλιστα στον αγώνα με τον Βασάλο, ο Κωνσταντίνος τραυματίζεται σοβαρά, με αποτέλεσμα ο Αγγελόπουλος να παίρνει τη νίκη και σε αυτή την μονομαχία! Με βάση λοιπόν τα όσα μπορούμε να συμπεράνουμε από το τρέιλερ αλλά και την εμπειρία μας από το παιχνίδι, ο Ντάνος είναι το απόλυτο φαβορί, αφού πρόκειται για ένα παιχνίδι που είναι ραμμένο στα μέτρα του!
Δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:



Πηγή: http://ift.tt/2shTtGi
loading...
 
Top