ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Είναι γνωστό στην περιοχή της Λευκάδας…
και πιο συγκεκριμένα στο Νυδρί, πώς εξαιτίας της αγοράς του Σκορπιού, του μικρού παραδείσου της οικογένειας Ωνάση απο τον Ρώσο Μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, πολλοί Ρώσοι επισκέπτονται την περιοχή απο περιέργεια και μόνο. Βλέπετε ο Ρώσος ώς πακετωμένος έχει δημιουργήσει έναν τεράστιο αστικό μύθο γύρω απο την εικόνα του. Πολλά λοιπόν είναι και τα κοριτσάκια που σκάνε στο νησί. Είτε με παρέες, είτε για διασκέδαση, είτε με συγκεκριμένο σκοπό. Περισσοτερα δεν λέμε. Δεν κάνει.

Υπάρχουν γυναίκες, που τραβούν τα βλέμματα με την εξωτική ομορφιά και τα προσόντα τους. Τρανή απόδειξη η καλλονή από την Ρωσία, η οποία πραγματικά προκαλεί ταραχή στα απανταχού αρσενικά.

Η αιθέρια ύπαρξη είναι μοντέλο fitness στη χώρα της, σαγηνεύει με το καλίγραμμο κορμί της, ενώ τα μπλε μάτια και τα δίμετρα πόδια της μόνο απαρατήρητα δεν περνούν. Και όπως ήταν φυσικό, όταν έσκασε το «υπερ-οπλο» στο νησί όλοι αρρώστησαν.

Ο λόγος για την εντυπωσιακή Ιουλία Ekaterinburg, που αρέσκεται στις κα#τές πόζες με εσwρουχα και μαγιό, εξάπτοντας έτσι τη φαντασία των πολυάριθμων θαυμαστών της στα social media.

Χάρμα οφθαλμών η κοπέλα… Απολαύστε την… με την καρύδα της. Για Survivor γεννημένη λέμε και κλαίμε.





nassos blog


Πηγή: http://ift.tt/2rA7U5a
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top