ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ιεράπετρα: Αγωνία για τη Δέσποινα Πλουσάκη – Κανένα ίχνος της ηλικιωμένης [pics]

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 76χρονης Δέσποινας Πλουσάκη
, η οποία εξαφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης από το σπίτι της στην Ανατολή Ιεράπετρας και έκτοτε αγνοείται.
Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν στα ανατολικά της Κρήτης, οι έρευνες και πάλι για τον εντοπισμό της ηλικιωμένης που εξαφανίστηκε από την Ανατολή Ιεράπετρας την Πέμπτη, λίγο πριν το μεσημέρι.

Αστυνομία, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο, με τον ειδικά εκπαιδευμένο γερμανικό ποιμενικό σκύλο "Ελπίς", εθελοντές Σαμαρείτες, διασώστες της ΕΔΙΚ Ιεράπετρας, συγγενείς της αγνοούμενης και κάτοικοι του χωριού έχουν οργώσει την ευρύτερη περιοχή για να βρουν έστω και ένα σημάδι της 76χρονης Δέσποινας Πλουσάκη, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και ακολουθεί κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή..
Ωστόσο οι έρευνες , τόσο στην ξηρά όσο και με τη συνδρομή εναέριων μέσων, παραμένουν άκαρπες μέχρι στιγμής.
Τι αναφέρει ο σύζυγος της αγνοούμενης γυναίκας
«Η σύζυγός μου μίλησε τελευταία φορά με τα παιδιά μου το μεσημέρι της Πέμπτης. Φόρεσε μια πρόχειρη ρόμπα πάνω από τα ρούχα της, για να μη λερωθεί, και έφυγε δείχνοντας ότι είχε σκοπό να πάει στο δάσος. Από τότε δεν την ξαναείδαμε.
Όταν μετά τη δύση του ήλιου δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι, δηλώσαμε την εξαφάνισή της στην Αστυνομία. Αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα ψυχικής υγείας και παρακολουθείται τα τελευταία χρόνια από γιατρό», είπε ο σύζυγός της, Γιώργος Πλουσάκης, ο οποίος δεν μπορεί να κάνει κάποιες άλλες πιο ασφαλείς εκτιμήσεις για το πού μπορεί να βρίσκεται η σύζυγός του.
πηγή: neakritiekriti


Πηγή: http://ift.tt/2tfhz2S
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top